Feedback på guide om attraktionslagen

Jag är tårögd! Titta vad som landade i inboxen nyss:

Hej underbara du! För några månader sedan skrev jag till dig och frågade om attraktionslagen kunde ge mig mitt ex tillbaka. Nu har jag fått svaret på den frågan: ja! Attraktionslagen gav mig inte bara tillbaka honom utan den gav mig även en lägenhet som vi båda flyttar i på söndag. Detta och mycket mycket mer! Jag tänkte bara att jag skulle skicka en liten lägesrapport och säga tack för din blogg som har gett mig mycket hopp under tunga dagar. “Oavsett om du tror att det går eller inte går så får du rätt.” Oj vad bra den meningen stämmer. Många kramar och ett stort tack till dig.

Svar: Wow, det här var dagens absolut bästa! Tusen tack för att du tog dig tid att höra av dig. Vilken härlig energiboost man får av att läsa sån här feedback.

Jag önskar dig all världens lycka och hoppas att flytten blir starten på något riktigt fantastiskt. Fast vaddå hoppas, jag VET att det blir det. Och det vet du också. Inget går upp mot att lista ut hur livet funkar genom egna experiment, right? :) Stor kram & tack för att du delade med dig av de goda nyheterna!

6 kommentarer :

 1. Åh vad roligt för dej!!!! Grattis förstår precis hur det känns!!!!! Jag är i samma situation och vill ha tillbaka mitt ex, så jag tänkte bara har du några tips? Hur gjorde du??

 2. Cilla!
  Precis som Irina sa så satte jag mitt eget liv i fokus och skaffade mig något som kallas självtillit! Jag “dejtade” mig själv istället, köpte blommor åt mig, älskade mig själv. Och de gånger jag kontaktade honom var jag mitt vanliga glada jag och jag bad honom aldrig om något, utan bara skrev enkla saker som “det regnar idag” eller annat vardagligt och lätt. En dag blev jag sjuk och frågade honom om namnet på en tv-serie som han tipsat om, han svarade och sa att han kunde komma över med den, då han kom till mig och stannade hela kvällen och tog hand om mig.

  Jag använde mig av attraktionslagen och genom attraktionslagen drog jag till mig en e-bok som heter “dating without drama” av Page Parker (jag rekomenderar den till alla), den innehåller fantastiska tankesätt kring relationer! Det är egentligen en fördjupning i råden jag fick av Irina, men Irinas råd var de mest avgörande. Lycka till!!!

 3. Observera att det också hände en sak innan du fick impulsen att kontakta personen som råkade ha den information du sökte: din önskan blev starkare än ditt tankemässiga motstånd.

  Trots att killen gjorde slut jobbade du upp dig till en genuin känsla av hopp (som gränsade till tro) och lyckades därmed uppfatta energin bakom mina ord. Du förlitade dig på att känslan dessa ord gav dig var mer korrekt än känslan omständigheterna gav dig och höll dig därmed kvar på en frekvens som var tillräckligt nära den du sökte. Det ledde dig till nästa steg, boken du hittade. Så fort du blivit ännu stabilare i din tro (som vid det här laget gränsade till förväntning) började det hända saker.

  Så här går det till när man “ger upp” på rätt sätt. Man öppnar upp sig för svaret istället för att mässa frågan. Man slutar “lösa problemet” och börjar leva känslan av lösningen – vilket resulterar i att de fysiska bevisen dyker upp… Alltid och utan undantag. Det är LAG!

  Varma lyckönskningar till er båda. Fortsätt att vara fabulous! :-)

 4. Ah härligt Frida:-) så roligt att höra!!! Känns som att jag har kommit en bra bit på väg faktist… Just nu tänker jag mest på mig själv som du skriver “dejtar mig själv” ungefär så.. Sen tänker jag också såhär att om det är meningen att det ska vara vi så kommer vi att hitta tillbaka till varann, finns det nån tjej som kan göra honom lyckligare än jag och nån kille som är mera rätt för mig då hoppas jag att vi träffar de personerna. Så jag har kunnat släppa kontrollen när jag tänker så bara leva här och nu ta hand om mig själv och bara liksom med spänning vänta på vad som kommer att hända, och jag litar på att det rätta kommer att hända. Detta har nu lett till att han hört av sig och vill käka middag med mej får se vad det blir av detta:-)
  Men lycka till är säker på att ni kommer att få det jättebra och jag ska också läsa dendär boken:-) Är säkert meningen att jag ska läsa den nu när jag också fick höra om den:-)

Kommentarfunktionen är avstängd.