Attraktionslagen visar vad den går för

Det har kommit in mer feedback på tidigare guider:

Amanda: Hej Irina! Jag skrev till dig i början av mars det här året. Jag ville bara meddela hur fantastiskt allt har utvecklat sig. Min mamma har blivit helt friskförklarad! Min pappa har fått tillbaka samma jobb, fast med andra arbetsuppgifter, och trivs bättre än någonsin! Jag har fått tillbaka mitt ex, den största kärleken i mitt liv, flyttat ihop med honom (I MIN DRÖMSTAD) och fått mitt allra första heltidsjobb! Allt utan att ens lyfta ett finger. :)

”Jag önskar dig en vår utöver det vanliga och hoppas att drömmarna du sått blommar upp ännu fortare än de ute på gården.”

Jag kan inte tacka dig nog! Många kramar!

Svar: Vilka härliga nyheter! Jag är så glad för din skull, tusen tack för att du hörde av dig med dina lyckosprudlande och högst inspirerande rader.

Att trevliga saker händer en lite på måfå är glädjande men erkänn att det känns hundra gånger mer läckert att vara en medveten skapare, dvs. fokusera på känslan av något specifikt önskemål och därefter beskåda hur attraktionslagen levererar en magnifikt detaljerad, skräddarsydd, fysisk upplevelse with cherry on top. På ett logiskt men ändå helt oberäkneligt sätt. Inte konstigt att vårt medvetande gillar den här dimensionen. :)

Som du märker är det inte fingret man behöver lyfta utan humöret. Och när man därefter får impulsen att lyfta någon kroppsdel är det för att skörda frukterna av det man sått med sin hjärna. Gosa med pojkvännen och inreda drömlägenheten t. ex. ;)

Inte nog med det, när man står mitt inne i välbefinnandet och känner sig inkopplad i helheten influerar man omgivningen med en kraft bortom någon som vetenskapen, i sin nuvarande form, klarar av att förklara.

Människor man fokuserar på inifrån ett tillstånd av total harmoni släpper motståndet till välmående och blir därmed mottagliga för resultatet av sina drömmar. “Obotliga ” sjukdomar (som, likt alla andra negativa manifesteringar, endast är indikatorer på mentalt motstånd) försvinner spårlöst. Pengar börjar flöda in i total disproportion till mängden “hårt” arbete. Omedgörliga chefer, elaka arbetskamrater och störande grannar blir plötsligt sympatiska – eller flyttar. Lämpliga kärlekspartners poppar upp som popcorn i micron… Det känns som om hela universum ställer sig i brygga bara för att tillfredsställa ens minsta nyck. Och det är exakt vad som händer. Because you’re worth it!

En stor kram till dig och hela familjen. Njut av livet! :)