Och så var det dags igen…

Hittat bland kommentarerna. :)

Margit: Detta är sanslöst. Jag är småföretagare och har tagit över firman efter min syster som är sjuk. Och givetvis har jag bara försökt tänka positiva saker och tänka hit kunder. Jag har sagt mig själv att inte oroa mig, kunderna kommer. Jag satte 31:e mars som deadline. Innan dess fick jag inte oroa mig för att kunderna skulle utebli. Resultat: kunder, kunder och åter kunder. Och idag ringde de från ett produktionsbolag och skulle göra en dokumentär om min bransch och ville komma och filma nu på torsdag eller fredag. Ska visas i TV4. How about that. Måste köpa nya kläder.

Svar: Vilka härliga nyheter, grattis i kvadrat! :D

Kunde inte motstå frestelsen att flytta upp dina rader lite, bara för att påminna både mig själv och andra varför det lönar sig att välja precis en sån attityd som du valde. Att relaxa och se livet från den ljusa sidan rocks!

Fördel nr 1: man mår bra
Fördel nr 2: man får allt man önskar sig
Nackdelar: ehhh… [research avbruten pga. obehaglig känsla]

11 kommentarer :

 1. Jag också. Har precis skördat frukterna av mitt gnäll gällande webbhotellets service… I’m such a slow learner. ;-) Men i morgon är en ny dag.

 2. Hej!
  Hittade hit till denna guldgruva och inspirationskälla för bara någon vecka sedan. Och det här inlägget var precis vad jag behövde idag – har också egen firma och försöker ta det lugnt i förvissningen om att roliga och lätta uppdrag ramlar in…

 3. Jag läser som vanligt och blir så peppad! Irina, jag kan inte nog säga hur mycket jag gillar din fina blogg. Ha en underbar söndag!

 4. Speja: Varmt välkommen & lycka till med firman! Ju mer optimism man investerar i en sån desto större blir utdelningen så din plan låter mycket bra. :-)

  Emma: Awww, tack! Och ha en riktigt fin söndag du också. :-)

 5. Hej!
  Är fortfarande lite chockad över hur lätt allting är när man släpper taget och bara lever :-) Ska på långt möte i veckan som kommer och har bestämt att det kommer att gå som en dans denna gången :-)

 6. hej!
  tack för en fin blogg och en bra inspirationskälla! Jag funderar lite. Jag har hållit på med det här med attraktionslagen ett tag nu och många saker jag har önskat mig har inträffat. Jag börjar få ett liv som jag verkligen vill leva och det känns som jag är topp. De första jag önskade mig för att se om de funkade var att få en gratis kopp kaffe, jag gick och fundera på när de skulle inträffa. Tänkte mig in hur gott kaffet skulle smaka och hur varmt de var etc. De hände inte och jag slutade tänka på de. De gick veckor men en dag när jag gick och köpte kaffe på ett café fick jag en kopp kaffe gratis! De var en häftig känsla! Sedan har jag önskat mig mer viktigare saker i livet och fått det! Men grejen är att de tar så långt tid, de kan dröja fler veckor ibland 2-3 månader innan de inträffar, då har jag nästa glömt bort att jag har önskat mig det och nu undrar jag om de går att snabba på de hela? Är de normalt att de ska ta så lång tid?

 7. Jag är totalt utmattad. Nu har de varit och filmat angående dokumentären som ska visas i TV4. All spänning har släppt och det går runt i huvudet. Frågan är, vågar man titta när dokumentären går?
  Jag tackar attraktionslagen för detta. Dessutom fortsätter kunderna att komma och det verkar bli en bra säsong.
  Kanske längtan till Italien kan bli sann.

 8. Ha ha, ja det tar på krafterna att leva ut sina drömmar fysiskt. ;-) Idén om Italien låter som nästa logiska steg. Ser fram emot dina soliga hälsningar därifrån. Lycka till!

Kommentarfunktionen är avstängd.