Morgonnyheter i min smak

Det är verkligen ett nöje att driva en blogg där kommentarerna är lika innehållsrika som inläggen. Om inte det här är kvalitetsfeedback, då vet jag inte vad som är:

Karin: Hej! Jag ville bara droppa en kommentar och tacka dig för den här bloggen och allt jag har fått lära mig från den! Du förtydligade att livet går ut på att må bra, och under våren när jag har varit arbetslös och andra människor har tjatat på mig att jag måste ”jobba hårt” för att få ett jobb och påstått ”att jag inte kan rata jobb för att de inte låter roliga” så har jag bara tagit det lugnt och tänkt ”så ser du på livet, det gör inte jag”, och låtit det passera.

I Mars skrev jag en lista på åtta punkter över vad som är viktigast för mig i ett jobb, och igår ringde de från ett ställe som matchar ALLA dessa punkter och bad mig börja om tre veckor (vilket så klart passar mig perfekt, som ska vara bortrest veckan innan! ”tur” har jag fått höra, och själv ler jag bara brett), och jag har inte ansträngt mig alls för att få det här jobbet (om man inte tycker att det är ansträngande att ta det lugnt).

Så det jag vill säga är: TACK! Du gör verkligen stor skillnad och är otroligt inspirerande och det här är min plats som jag återkommer till för att påminna mig om att det är JAG som bestämmer reglerna i MITT liv. Så tack, tack, tack, tack! Och keep up the good work!

Svar: Grattis och tusen tack för att du delade med dig av framgångarna! Jag önskar dig minst lika mycket “tur” i framtiden. :)

Tidigare feedback publicerat som inlägg finns här, här och här. ♥ u, guys!

1 kommentar

  1. Grattis Karin! Vet precis hur det känns när andra människor kommer med sina goda råd om att man inte ska rata jobb mm. Stor erfarenhet själv av det och har fått höra många gånger att mitt val av arbete inte är lönsamt, men håller man fast vid sin vision och att inget är omöjligt så kommer “turen” till en;)

Kommentarfunktionen är avstängd.