Attraktionslagen 4 your entertainment

Det har trillat in ny feedback från läsare som testkört attraktionslagen. Ni som gillar succéhistorier lika mycket som jag får absolut inte missa det här:

Lillajag: Hej Irina! Börjar precis ”öva” lite på att attrahera rätt upplevelser in i mitt liv. Det känns ännu lite diffust, jag är liksom lite av en skeptiker till det här än så länge.

1. Jag provade att få något så enkelt som lite färska blåbär in i mitt liv, jag föreställde mig känslan att få blåbär av någon annan. Idag fick vi världens godaste tårta med just blåbär på. Precis i den stora storleken jag hade föreställt mig.

2. Jag har velat ha en ny kompis rätt länge, och fokuserade hela tiden på att jag inte hade någon. När jag slutade koncentrera mig på vad jag INTE hade så träffade jag en väldigt trevlig tjej, och vi verkar klicka väldigt bra! Hon började föreslå massor av projekt, resor och händelser med mig som jag velat uppleva länge. Dessutom visar hon sig vara humoristisk och vill på samma gång stötta mig i mina problem. Allt jag någonsin önskat av en vän.

3. Hade velat ha mer pengar. En liten del av det trillade in på kontot. Man tackar och bockar. :) Eller niger.

Ulrica: Hej Irina! Jag sitter här och läser mina tidigare kommentarer till dig och jag kan inte fatta det…. Jag har fått världens bästa jobb! Allting är inte klart än, och jag är fortfarande lite i chock. Men det ser helt fantastiskt ut. Jag är så glad och lycklig och tacksam. Det är precis allt som jag önskat mig dvs. alla uppgifter som jag kunde tänka mig och som jag manifesterat de senaste månaderna – men mycket mycket bättre. När de ringde mig och frågade om jag ville ha jobbet för en viss arbetsgivare med en bra lön, så gapade jag och tänkte ”jag skulle kunna göra detta gratis alla dar, för att det är så fantastiskt”. Kände bara att jag var tvungen att dela med mig till dig eftersom jag skrev så mycket till dig om just jobb-frågan. Varför blir jag så förvånad? Jag har verkligen tänkt på detta så länge, arbetat för det så länge och det klaffar helt rätt i tiden. Ja det är helt underbart! Jag känner mig innerligt som världens lyckligaste. Jag har verkligen världens bästa man, familj och vänner, bor i vackraste staden och har snart även mitt drömjobb <3 Nu ska jag bara vila den kommande tiden och njuta, för jag är helt slut efter alla mentala förberedelser och ansträngningar som gjorts för detta den senaste tiden. Irina, tack för att du inspirerat mig så mycket. Det är ovärderligt. Alla teorier som du bl.a. diskuterat håller jag så varmt om hjärtat och kommer alltid att leva efter. Världen är verkligen en underbar plats om man bara vågar se det och ta emot alla gåvor. Kramar till dig!

Svar: Precis så där går det till när man synkroniserar sig med sina önskemål. Stuffet dyker upp enkelt, underhållande, tillfredsställande, imponerande… Räkmacka helt enkelt. :-) Tusen tack för att ni delade med er av smajlet. Enjoy & fortsätt i samma härliga stil! ♥

th

3 kommentarer :

 1. Gillar succéhistorierna mycket! Fler sådana inlägg:)
  Själv har jag lyckats dra till mig fler uppdrag utomlands som jag för några år sedan trodde var helt omöjligt. Hade bara fel tankesätt märker jag nu då jag känner till attraktionslagen.

 2. Annelie:
  Det där kändes som om jag skrivit det där. :-)

  Härliga berättelser- mer sånt!!!
  Så kul att det går bra för andra. Som alltid har man fel tankesätt. Men nu vet jag bättre och har betydligt bättre tankar :-) Men där kan man nog aldrig bli HELT fulländad.

  Stor härlig helg på er alla!!!

 3. Ha! Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Har haft ett bankärende som strulat, har ringt flera samtal om detta, har väntat på brev som har kommit bort osv. Efter senaste samtalet fick jag nya papper, som till min förtvivlan innebar att jag skulle få ta allt från början igen…vilket innebar svara på nya frågor, skicka nytt vidimerat intyg mm. Vad gjorde jag? Jo, först svor jag, sedan struntade jag i det och i morse sa jag till mig själv – idag kommer den första laddningen papper till mig (alltså de som kommit bort tidigare). När jag ändå var igång önskade jag mig också att jag under dagen skulle få något erbjudande som skulle få mig att må riktigt bra. Sedan släppte jag det, gick en promenad och hade en bra förmiddag helt enkelt. Nu var jag ute och tittade i brevlådan – och där ligger brevet med bankpapper. Ett brev som varit försvunnet i en och en halv månad! Och det ligger även ett annat brev i lådan – ett som innehåller möjligheten att få min bok lanserad utomlands! Jag trodde knappt mina ögon. Det gäller verkligen att sluta pressa sig själv och att inte stångas med sina problem. Det handlar bara om att vara tydlig och sedan slappna av och ha kul.
  Ville bara dela med mig!

Kommentarfunktionen är avstängd.