LOA-guldgruva upptäckt!

Ok guys, duka fram te och slå er ner i bekvämaste fåtöljen. Som ni redan vet roar jag mig nuförtiden med annat än guideskrivande men det betyder INTE att ni ska behöva leva guidelösa. Och ni får såklart något ÄNNU BÄTTRE än det ni förväntat er, vad sägs om ett helt ARKIV med kvalitetsguider? :) Under julhelgen hittade jag en blogg som höll mig fastklistrad vid skärmen i flera timmar. Melody som driver den är enda människan jag stött på som lyckas förklara attraktionslagen lika bra, och ibland bättre, än självaste Abe. Hennes sätt att skriva är lika underhållande som det är pedagogiskt – konkreta exempel och roliga liknelser är ett måste när man försöker förklara abstrakta saker. Och den här tjejen är en sann mästare på båda. Ni fattar vad jag menar så fort ni börjar läsa.

Melody har publicerat utförliga och välskrivna inlägg om både ämnen som jag redan förklarat här i bloggen och såna som jag inte hunnit ta upp.

Förslag på intressant läsning: vad Gud och Jesus är och inte är, varför astrologi, ritualer, karma och ego är bullshit, vad skillnaden mellan önsketänkande, förnekande och skapande av ny verklighet är, hur ”ask and it is given” bör tolkas, varför döden inte är något negativt och vad dödstragedier egentligen är för något, huruvida vi skapar eller attraherar vår verklighet, varför det är en dålig idé att återge sina succéhistorier alltför detaljerat, varför goda råd bör vara dyra… och mycket, mycket mer.

Några av mina personliga favoriter:

:: Is LOA Just A Load Of Contradictory Crap?
:: Can The Universe Deliver Something Before I Want It?
:: Does The Universe Give Us What We Want Or What’s Best For Us?
:: The 7 Things You Joke About That May Be Keeping You Stuck
:: Are You Too Afraid Of Your Awesomeness To Take Advantage Of It?
:: The Story of the Broken Water heater – An LOA Example
:: Are You In Control Of The Matrix Or At The Mercy Of It?

För er som hänger med i lite abstraktare tankegångar och gillar kvantfysik lika mycket som jag:

:: What A Zombie Cat Can Teach You About LOA
:: Parallel Lives: What They Are And How To Use Them
:: Life After Death, Or How Life Is Like A Video Game

Förutom att läsa artiklarna kan man köpa och ladda ner telefonsamtal där Melody coachar sina klienter. Här kan ni lyssna på ett exempel av ett sånt samtal. Enjoy!

Nu till frågan som hänger i luften: kommer jag själv inte att publicera nya LOA-guider? Jo, det kommer jag antagligen att göra. Men inte på ett bra tag. Jag känner helt enkelt inte för att vara analytisk och pedagogisk just nu och har i stället kalibrerat mig till en mycket bekväm nivå av ytlig bimbo. Ha ha, nej det resulterar inte i en skandalblogg med oanständigt bildmaterial. Men om jag är lite frånvarande ibland så ska ni absolut misstänka det värsta. ;)

———————————————————
Hi Melody! Did you get all of that? No? NOOO?! LOL Ok, here’s a summary in English: the post title is ”An LOA gold mine discovered!” and then I just go on and on about how awesome you are. I also revealed how I thanked you for agreeing to entertain my wonderful readers – by sending you a dozen of the finest, most handsome Swedish hunks I could find. Kidding! (You’ll get to pick them out yourself when you come visit me in Stockholm.) But, once again, thank you for being so AWESOME! ;) Happy Shiny Puppy hugs!

9 kommentarer
 1. Håhå vilken nyårskaramell :D Tack för detta, stooor like – vilken guldgruva!
  Kände direkt igen jargongen från Neale Donald Walschs böcker, Conversations with God i hennes sätt att skriva. Dessa böcker är det absolut BÄSTA jag läst och var direkt livsförändrande för mig. De är så rättframt skrivna och orden är ren underbarhet och kärlek. Böckerna går något steg djupare än Abe med att förklara Universums mekanismer och gav mig verkligen ett ramverk till vad Livet verkligen är. Rekommenderas å det varmaste! När jag tänkte tillbaka på allt det bästa med 2013 så var faktiskt det faktum att dessa böcker kommit till mig det som låg högst på min lista. Jag såg sen i hennes bio att de hör till hennes favoritlitteratur också så då kan du förstå precis hur väl Melodys inlägg och sätt att skriva på resonerar med mig ;) Tänkte precis som hon efter att jag upptäckt dem: varför har vi låtit oss bli lurade så länge och varför vet alla inte om det??? Inte så konstigt att en blogg som sprider samma budskap kommer till mig egentligen men tack igen för att du var en del av den processen ;) Varma kramar!

 2. Wow, har börjat läsa Melodys guider/inlägg och ja, hon är ju din syster i LOA! Tack för dessa länkar och att vi fått veta om hennes existens. Ska läsa mer strax. Önskar dig världens bästa 2014 med massor av spännande händelser och glädje. Och även om ditt liv är fyllt av Miami/USA och fantastiska män, så vet du att ett inlägg här från dig är så så uppskattat, all of the time. ;)) <3
  Kram // T

 3. Läste mitt inlägg och vill bara säga att – och det vet du ju såklart – återkommer när DU vill. Jag lät lite som ett bortskämt barn i förra textandet hehe! Sorry bout that one. :)

 4. Vad kul att ni uppskattar länkarna. :) Jag ska absolut återkomma med nya inlägg men just nu är det omöjligt att blogga om något intressant utan att samtidigt lämna ut mer info än vad som är smart ur strategisk synvinkel. Ett lyxproblem man har när ”alla” känner till ens blogg haha… Ni kan säkert gissa er till vem dessa ”alla” är, och vad det är för slags stuff som dessa ”alla” inte behöver få placerat mitt framför ögonen. ;)

 5. Jag ÄLSKAR Melody och hennes stil lika mycket som jag älskar din! Tina sa det precis, Melody är din syster i LoA. Er approach är ju nästan identisk, med skillnaden att Melody (verkar) vara mer andlig och spirituell. Men kan ju vara en del av dig själv som du inte delat med dig utav, vad vet jag ;)

  Men hur som helst, tack Irina!!!

  Mwah

 6. Haha solklart Irina! :) Håll på godiset och om/när du känner för det eller har möjlighet att dela med oss så är det såå uppskattat. Om inte så glädjs vi med dig i alla fall, och njuter att alla dina hemliga uppdrag och upptåg. :)

 7. wow, läste nyss inlägget om ”videospelsvärlden” och sitter och gråter.
  bekräftade (som ofta när det gäller LOA) precis det jag själv känt på mig så länge….

  …och i detta fall gav även ord på min känsla kring en närstående jag nyligen förlorat.
  it all makes sense now. hur sjukt det än må låta för ”utomstående” så känner jag lättnad och inte ångest/misslyckande/frustration när jag tänker på henne. och varför skulle jag sörja? allt som har med henne att göra är kärlek… det finns inget annat.
  Kram!

 8. Tack Irina, Melody är sååå bra. Läser hela tiden nu. Men alltså hon har säkert över 400 inlägg, vet inte om jag ska läsa lite här och där eller plöja alla från början till slut… Vilka ”problem” man har!
  Iallafall så var det detta jag hade önskat mig, LoA-inspiration!

 9. Hej Irina,

  tack för din blogg, den har något som inte alla bloggar har, jag gillar ditt sätt att uttrycka dig på.

  jag hittade dig när jag surfade runt lite om Attraktionslagen som jag har hittat för något år sedan och har börjat förstå mig pä.Samtidigt ser jag att du gillar kvantfysiken vilken jag hittade för någon månad sedan. jag kommer att följa dig.

  //Maguns

Kommentarer har stängts av.