Attraktionslagen

 

#attraktionslagen – livet sett genom rosa glasögon är en uppföljare till attraktionslagen.info och förklarar hur universum funkar ännu tydligare och genom fler konkreta exempel. Boken är en samling av mina bästa blogginlägg om ämnet. Den innehåller dessutom två aldrig tidigare publicerad guider – en om min personliga favoritmetod att skifta övertygelser på och en om vad som händer efter döden. Trevlig läsning & mycket nöje med manifesteringarna! :)

Du kan nu köpa båda böckerna (jag har slagit ihop dem till en fil) på attraktionslagen.info.

——————————

#attraktionslagen – livet sett genom rosa glasögon består av 52 sidor. Mina rakt på sak-förklaringar är uppdelade i följande kapitel:

EN TITT BAKOM REALITETENS KULISSER
Hur hamnade vi här och vad är meningen med livet? Hur kan två människor på samma geografiska plats vid samma tidpunkt uppleva helt olika saker? Varför känner vi känslor? Vilket språk talar universum?

ÖNSKELISTOR – VAD DE ÄR OCH INTE ÄR
Varför funkar de ibland och ibland inte? Var befinner sig ens godsaker och hur lockar man in dem i sitt liv fortare? Finns risken att man gör negativa ändringar i sin önskelista om man har en dålig dag? Hur vet man om man verkligen är redo för sitt drömliv? Varför känns det som att man stampar på ställe?

ARBETSFÖRDELNING: DU / UNIVERSUM
Hur bedömer man avståndet till sina mål? Exakt vad är det som krävs för att uppnå dem? När ska man skrida till handling och när ska man låta bli? Är det möjligt att bli försoffad och uttråkad om attraktionslagen är för bra på sitt jobb?

KONSTEN ATT VARA EN REALISTSNOBB
Fakta, sanningar och andra människor – kan man verkligen få som man vill ändå? Kan man ha undermedvetna tankar som ställer till det för en? Går det att radera ogynnsamma tankebanor? När ska man ”tänka positivt” och när är det för sent? Ska man ignorera sin rädsla och göra skrämmande saker i alla fall? Vad gör man i händelse av katastrof?

SÅ ÄNDRAR DU EN ÖVERTYGELSE
Vad är effektivaste sättet att skingra tvivel och annat mentalt motstånd gällande sina mål? Hur fokuserar och visualiserar man (utan att börja gäspa)? Vad gör man om attraktionslagen plötsligt ställer till med kaos i ens liv?

DU & DU – DITT LIVS VIKTIGASTE FÖRHÅLLANDE
Vad är god självkänsla och hur förbättrar man sin? Hur beroende är man av andras godkännande? Vad gör man om man inte är uppskattad och älskad? Varför är det skrattretande att någon ber en vara osjälvisk? Hur mycket påverkar rådande samhällsproblem ens liv? Vem har rätt och vem har fel?

KAN MAN VARA EN ANDLIG MATERIALIST?
Pengar och prylar, om de inte gör en lycklig varför känns de så bra? Varför existerar habegäret? Vilket pris måste man betala för framgång? Borde man dela upp jordens resurser lika mellan alla? Är ytlighet och andlighet kompatibla? Vad / vem är gud? Hur kommer man till paradiset?

HUR HJÄLPER MAN ANDRA?
Hur undviker man att dras ner av andras problem? Är det ok att må bra om andra lider? Hur hjälper man någon man bryr sig om? Räcker resurserna till för alla? Behöver vår planet hjälp? Kan attraktionslagen hjälpa oss undvika naturkatastrofer?

SJUKDOMAR – VAD ÄR DE OCH HUR FÖRSVINNER DE?
Kan man bota sig själv? Ska man äta medicin eller låta bli? Hur stor vikt bör man lägga vid läkarens diagnos? Hur kan man drabbas av en sjukdom man aldrig hört talas om? Varför blir man sjuk överhuvudtaget? Vad ”betyder” olika sjukdomar?

LIVET EFTER LIVET
Vad är döden egentligen? Behåller man sin personlighet efter döden? Vem bestämmer när man ska dö? Varför dör ungdomar och barn? Varför dör folk i olyckor och sjukdomar? Varför väljer man att födas in i en ”jobbig” omgivning? Vad är fördelen med att inte vara död?

NÅGRA ORD OM ABRAHAM-HICKS
En förklaring på vem Abraham egentligen är, vad läran om attraktionslagen har gemensamt med religioner och vetenskap och på vilket sätt den är fullständigt unik.

… och mycket mer.