6 steg till kärlek – med hjälp av attraktionslagen

Annika: Skulle vilja använda attraktionslagen för att attrahera till mig en viss man. Tror du att det går? Har du några specifika tips på det området?

Attraktionslagen är som gjord för att användas som ens privata kontaktförmedling! Jag inte bara tror utan VET att man kan manifestera alla människor man behöver i sitt liv. Det finns endast en detalj som kan ställa till det för en: det där med att vara fixerad vid en speciell person. Det är inget fel på att vara specifik i sina önskemål men attraktionsslagen kan inte ändra på någon annans fria vilja och om du stöter på motstånd när du försöker attrahera personen du gillar finns det alltid goda orsaker till att det inte lyckas.

I praktiken tycker jag alltså att du ska försöka visualisera ert liv tillsammans, testa att leva vardagen som om han redan var din samt ge honom en chans att både märka och uppvakta dig. Är det så att han är intresserad men att det hela framskrider väldigt långsamt kan det bero på att du är för ivrig och orolig för att det ska misslyckas. Slappna i så fall av i vetskap om att allt redan är klappat och klart. Är det istället så att personen verkar ointresserad är det viktigt att ge universum fria tyglar över sitt kärleksliv istället för att försöka kontrollera på mikronivå.

Ibland är vi så fixerade vid något att vi inte kan tänka oss andra lösningar och ju mer tid och energi vi investerar i att uppnå det som förefaller vara det enda möjliga alternativet desto ovilligare är vi att ”ge upp”. Men låt oss vända på steken och ställa följande fråga: är önskan att få denna person ett självändamål i sig eller är det egentligen så att du vill ha en man som du kan uppleva kärlek, närhet, lycka, gemenskap och trygghet med? Skulle du vilja ha honom om du INTE fick allt det där? Självklart inte! Just nu är du bara av den åsikten att han är en sån person som kan tillfredsställa ditt behov. Men tänkt om det är fel? För om det inte lyckas i praktiken är det ju potentialen du gillar, inte den person killen verkligen är i kombination med dig. Och en potential värmer inte en om nätterna.

Nu kommer vi till de goda nyheterna: du kan få exakt den upplevelse av kärlek du är ute efter och MER så fort du överlåter allt ”detaljfixande” åt universum. Så här gör man när man tar hjälp av attraktionslagen:

1. Kontrollera först att du inte har motstridiga önskemål. Är du en sådan som ena sekunden vill vara singel och i nästa tillsammans med någon? Du kan få allt du önskar dig men eftersom man inte kan vara ”lite gravid” kommer upplevelserna att manifesteras efter varandra istället för samtidigt (den starkaste önskan har företräde). Eller så kan du gå till botten med vad du vill och skräddarsy ett önskemål som faktiskt är genomförbart i praktiken.

2. Skriv en önskelista. Gå igenom dina tidigare förhållanden och notera allt du har saknat hos dina partners, dig själv eller i själva situationen. Omvandla därefter dessa klagomål till positiv önskeform t. ex. så här: ”mitt ex hade dålig klädsmak” –> ”min nye partner klär sig stiligt och har alltid välputsade skor”. Fyll därefter på med övriga önskemål och glöm inte att tillägga ”eller bättre”.

3. Visualisera personen på din lista så att du känner igen honom när han dyker upp. Visualisera dig själv tillsammans med honom. Har du minsta problem med det sistnämnda finns det anledning till eftertanke. Lika attraherar lika – är du själv lika fantastisk som personen du vill ha? Eller har du kanske önskat dig en modellsnygg arvtagare med adligt påbrå fastän du i praktiken skulle känna dig extremt obekväm / underlägsen / uttråkad i sällskap av en sådan människa och den livsstil han eventuellt medför? Gör relevanta justeringar tills listan motsvarar dina verkliga önskemål.

4. Signera önskelistan med din avsikt. T. ex. så här: ”Jag väljer att manifestera en sådan här person i mitt liv NU. Jag accepterar detta eller något bättre.” Universum lyssnar inte på dina ord så det här steget gör du såklart av helt andra orsaker, för att det framkallar rätt känsla inom dig: känslan av att vara redo. Och rätt känsla är ALLT.

5. Släpp din önskan fri så att universum kan börja jobba. Lita på att allt är under kontroll och att du får din kärlekspartner i perfekt form, vid perfekt tidpunkt och på perfekt plats. Tvivel, otålighet och oro sänder ut vibbar om att du inte är redo att leva i enlighet med din plan och kommer att få negativa konsekvenser både vad gäller leveransen och resultatet. Observera också att universum lyssnar enbart till känslor, inte till ord. Undvik därför falskklingande affirmationer av typen ”jag är nu gift och bor i ett slott”. Ditt undermedvetna kommer att protestera mot ett sådant påstående och sabotera hela processen.

6. Gör din del av arbetet. Eftersom du inte själv tror att ändlösa hemmakvällar i mysbyxor kan resultera i intressanta bekantskaper är det bäst att visa sig ute bland folk och vara till sin fördel. Var också lyhörd på dina instinkter de kan vara en ”knuff från universum”. Känner du plötsligt för att besöka ett ställe du aldrig varit på tidigare – gör det. Missar du tåget, bli inte irriterad – det kan finnas en mening med det.

Men kom samtidigt ihåg: allt du gör ska kännas kul och enkelt. Du behöver inte anstränga dig och hitta på HUR personen du önskat dig ska manifestera sig, det är universum som jobbar för dig – inte tvärtom. Jag har varit med om fall där ”rätt” person ihärdigt försökt bekanta sig med mig utan att ge upp trots att jag varit så distraherad av annat att jag inte själv märkte honom med en gång. Eller så är det någon kompis som förvånansvärt envist insisterar på att du måste träffa någon trots att du till en början tackar nej. När universum levererar så är det alltså inte med sämre service än FedEx.

Detta inlägg skulle inte vara komplett om jag inte nämnde Olga. Under våren skrev hon för första gången en lista på hurudan person hon vill attrahera. Inom en månad hade hon träffat drömprinsen, en kille som stämde in på listan och dessutom ansåg henne vara sin drömkvinna. Efter en tid insåg Olga att det fanns ytterligare egenskaper hon önskade sig och inte ville klara sig utan hos den person hon dejtade. Hon gjorde därför ändringar i listan och inom några veckor dök det upp flera(!) kandidater som motsvarade kraven. Petiga Olga, som är van att prestera perfekta resultat, beslöt att inte nöja sig med mindre än fantastiskt och justerade därför listan lite till utifrån alla nya erfarenheter och självinsikter. Resultat: hon är nu tillsammans med en kille som motsvarar hennes önskemål (och mer) så bra att hon inte känner något behov av att uppdatera listan ytterligare. Det kallar jag att leva sin dröm!

Som synes finns det alltså all anledning att känna entusiasm inför framtiden. Lycka till! Du kommer snart att förstå vad uttrycket ”när det regnar, öser det” betyder – i positiv bemärkelse!

——–

PS. Ni som gillar att läsa om attraktionslagen på engelska, missa inte lawofattraction.help. :)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
16 kommentarer
 1. Tack, vad snällt att du tog dig tid att svara på min fråga så fort. Jag har redan börjat skissa på en önskelista.

 2. Vad kul! :-) Berätta gärna hur det hela utvecklar sig sen när det börjar hända saker.

 3. Bra lista!

  Working on it. Lättare sagt än gjort att vara fullständigt klar med vad man önskar… ”å ena sidan är det härligt att vara singel, vill behålla min frihet, men å andra sidan skulle det vara roligt att ha lite mera action…” ;)

 4. Om man inte är ute efter några egenskaper , utan bara vill ha personen man är kär i kan man skriva namnet på personen i önskelistan ,funkar de då? Tack på förhand!((=

 5. Ord har ingen betydelse, känslan bakom orden indikerar din verkliga attraktionspunkt.

  Hur känns personen du älskar? Känn närvaron av honom (inte bristen!) så får du uppleva mer av samma sak. Observera att du får uppleva essensen i din önskan – om du associerar honom med kärlek, godhet, trygghet osv och han inte befinner sig på den frekvensen själv, då matchar han inte dig. I så fall har du två val:

  – attrahera honom genom att gå ”ner” på känsloskalan – och uppleva mindre trevliga saker med honom

  – stanna kvar i känslan av välbefinnande och uppleva mer av den med den som matchar

  Finns också en tredje möjlighet. Inflytandet man har på omgivningen när man är starkt förankrad i välmåendet är mycket starkt – vilket gör det svårt för honom att inte bli inspirerad. Lycka till! :-)

 6. Hej Irina!
  Jag undrar över en sak. Om man nyss börjat höras med en kille på nätet som verkar trevlig och ser helt okej ut, fast det ändå inte känns helt bra! Ska man lita på den känslan eller ge det en chans att träffas? Ditt spontana svar blir säkert: Nej! :) Men hur vet man att det inte är hjärnan som spelar en ett spratt utan magkänslan som talar? Du är himla bra och den första som gjort att jag börjat tro på attraktionslagen IGEN :)

 7. Det spelar ingen roll vilket alternativ man väljer, det som händer därefter kommer ändå att motsvara ens egna dominerande, aktiva övertygelser och förväntningar. Vidtar man åtgärder utifrån ett känsloläge av otrygghet och tvivel kan det inte gå annat än dåligt. Handlar man utifrån ett känsloläge av trygghet, stabilitet och välbefinnande kan bara sånt som motsvarar denna frekvens visa sig för en.

  Det viktiga är alltså inte att veta ”sanningen” om huruvida den här killen är pålitlig eller inte – det viktiga är att först hitta balansen, sitt goda humör (= synkronisera sig med alla sina preferenser och värderingar.)

  Så fort du hittat rätt känsloläge kommer du att veta vad du ska göra. Du kommer att uppfatta magkänslan (även kallad hjärtat) och få impulsen att göra saker som känns bra. Hjärtat (= ditt klarsynta, högre jag) utfärdar aldrig några varningar och kommer aldrig med budskap om att du ska söka dig bort från något, istället lockas du alltid TILL sånt som motsvarar det du vill uppleva. I det här fallet kommer du antingen att lockas till den här personens goda sidor eller till någon annan som passar dig bättre.

  I ett nötskal: vidta aldrig några åtgärder som går tvärtemot en obehaglig känsla (som indikerar att du är fokuserad på något som inte står i linje med dina preferenser). Träffa inte killen så länge du känner en negativ känsla. Hitta istället känslan du kommer att känna när du är tillsammans med rätt person och se ifall du fortfarande är attraherad av honom då. Om inte, då dyker den du ”kände” upp mycket snart.

  Lycka till & have fun! :-)

 8. Tack så jättemycket Irina för ett så välformulerat svar!! :-) Blev så glad och fick ett helt annat perspektiv på saken! Jag ska hitta känslan först, sen handla… Mmm spännande :-) Tack igen!

 9. Hej Irina,

  jag har ganska nyligen blivit rekommenderad din blogg men det var först häromdagen som det kändes som att den lockade mig till djupare läsning.

  Först så vill jag gratulera dig till en mycket bra blogg med mycket givande och inspirerande läsning och mycket visdom och kunskap.

  Sedan vill jag också tacka dig för att du delar med dig av ditt vetande och din kunskap på ett fantastiskt lättförståeligt men ändå djupgående sätt. Jag som anser mig vara mer hemma än de flesta andra på detta med Attraktionslagen har på bara några dagar lärt mig massor bara av att läsa dina formuleringar och få ett annat perspektiv på saken. Tack för möjligheten till det!

  Sist så tänkte jag också berätta min egen solskenshistoria lite snabbt.

  Jag hörde talas om Attraktionslagen första gången för snart 4 år sedan och det kändes direkt som att jag hittat hem. Precis som du så är jag ateist men kände ändå att det finns någonting större än mig där ute. Jag brukade säga att jag trodde på människans inneboende styrka och kärlek. Jag tappade dock bort min nya kunskap nästan direkt på grund av sjukdomar och dödsfall, bråk med nära släktingar och uppbrutet förhållande inom en väldigt kort tid. Jag hade helt enkelt annat som fyllde min tid och mitt huvud.

  Kraschen kom när sambon gjorde slut, en söndag. Måndagen tillbringade jag liggandes på en madrass på ett golv i min gamla lägenhet med önskan att få sjunka genom golvet och försvinna. Tisdagen kom tanken att dra iväg för gott, flytta utomlands hade alltid varit en förtryckt dröm. Jag tog mig upp från madrassen och började leta inspiration på nätet var jag skulle, och en vän som bodde utomlands dök upp på facebook precis då. Det visade sig att han bodde på Spanska solkusten. Perfekt för mig tänkte jag. Dit åker jag. På onsdagen bokade jag biljett dit. På söndagen satte jag mig på flyget ner. 3 och ett halvt år senare är jag fortfarande kvar.

  Jag hade redan innan detta gjort det möjligt även om jag var omedveten om det då, jag hade nämligen gjort mig av med i stort sett allt jag ägde och hade i materiella saker förutom några minnessaker efter pappa. Min son hade flyttat hemifrån och jag visste att han inte skulle vara kvar på orten särskilt länge till med hans framtidsvisioner, jag hade slutat mitt jobb när pappa blev sjuk och jag hade ju sagt upp min lägenhet för att flytta in hos sambon.

  Väl här så kunde jag börja samla styrka igen, av solen och havet och värmen och glädjen. Ett halvår efter flytten så bestämde jag mig för att jag behövde ta reda på vilken typ av kille jag egentligen vill ha och gjorde en lista utifrån vad jag visste och kände. Ett halvår efter det insåg jag att killen i fråga redan fanns i min vänskapskrets och faktiskt hade frågat ut mig på date i samma veva som jag bestämde mig för att göra min lista. Den gången tackade jag nej. 2 och ett halvt år senare så kan jag säga att jag fick allt jag ville ha, och bättre.

  I övrigt så bor jag i mitt nuvarande drömhem, en stor lägenhet med en jättestor takterrass, det tog 3 veckor från jag visste exakt vad jag ville ha tills vi hade hittat den. Jag insåg att jag alltid drömt om att bli författare så jag har börjat skriva. Jag attraherade ett jobb som skribent/editor på ett nystartat magasin för att jag inte visste om det var någonting för mig och ville ta reda på det. Det var det inte så jag slutade med det.

  Men där har jag sedan känt att jag suttit fast. I dåligt samvete över att tacka nej till ett bra jobb, tror jag. Jag har dock fått nya vinklar att tänka i tack vare dig så drömmen är på väg.

  Iaf, tack igen för en jättebra blogg och jag ser fram emot att få läsa mycket fler visa ord från dig.

 10. Åh, jag bara älskar att läsa framgångshistorier! Tusen tack för att du ville dela med dig av din. Och (som du själv vet) det är bara en tidsfråga innan du landar drömjobbet också. Gör samma sak som tidigare, dvs. det enda som verkligen funkar: slappna av & må bra. Det är då svaren och möjligheterna dyker upp. :-)

 11. Hej Irina! Jag älskar din blogg och behöver ett gott råd (om du har ett kort sådant på lut). Har ”råkat ut för” män som gärna ljuger och är otrogna, när jag i själva verket vill träffa en lugn, trygg, snäll och ärlig kille. Nu har jag haft sporadisk kontakt med en kille i 1 år och först var han otroligt het på gröten. Nu börjar jag märka att han ljuger och att han inte har släppt sitt ex helt och att han bara vill träffa mig om han får en stund över och det som vän. Från jättekåt till jättesvår, för att uttrycka det kort. Jag får samma vibbar som tidigare män – han är inte klar med sitt gamla, han vet inte vad han vill och han behandlar mig precis så som jag inte vill och jag stör mig och går igenom allt i huvudet (eftersom jag inser att jag har dragit det till mig igen). Jag vet vad jag inte vill och har därför uttryckt vad det är jag vill. Hur kan det då bli så tokigt IGEN? Hans megaintresse till början har bytts ut till äkta skitstövelattityd och jag har nu sagt ifrån att jag inte tycker det känns bra. Hans svar på detta? Han märker inget, för honom känns allt ok… What´s a girl to do??? Hur byter man fokus helt från ashole till marrige material?? Ursäkta de fula orden men jag blir förbannad på honom, på mig själv och för att jag lyckats skapa samma skit igen. Hur lär man sig att skilja männen åt?? Och varför är det så svårt att släppa honom (fast jag vet att han inte är rätt – jag önskar ju något helt annat)? När det kommer till människor i övrigt har jag lätt för att känna av vilka som passar mig, men när det kommer till kärleken drar jag alltid till mig det jag inte vill ha – det är precis som om jag inte klarar av att träffa en bra man…

 12. Hej på dig & kul att du trivs här på bloggsidorna. No way att jag kan besvara din fråga kort – det här ämnet hör till mina favoriter och jag har alldeles för många åsikter och glada nyheter för att motstå frestelsen att skapa ett ordentligt inlägg. Ge mig ett par dagar att finslipa så får du, och andra intresserade, förhoppningsvis något som inspirerar till nya äventyr – av det önskade slaget. :-)

 13. Åh, det är med samma spänning som ett barn upplever inför att öppna sina paketer på julafton, som jag ser fram emot detta!!! Hjärtligt tack på förhand!

Kommentarer är stängda.