Har jag en livsplan och kan ett medium se den?

Cia: Jag ser tydliga tecken på attraktionslagen MEN tror du allt är ett virrvarr av ens tankar eller finns det något förutbestämt, en livsplan, vissa människor du SKA träffa i ditt liv. Det jag egentligen funderar på är medium. Hur funkar då ett medium, kan de se vad jag är på väg att attrahera? Jag har varit hos två olika tidigare i år, båda säger tex att jag ska flytta. Inget händer! Andra saker slår in. Äh, får bara inte ihop det. Vad är det jag gör som håller det ifrån mig… :(

Svar: Din ”livsplan” skapar du själv i och med att livet utsätter dig för kontrast. Denna plan kan beskrivas som ett ständigt expanderande flöde av information som definierar vem du är.

Exempel: när du upplever att pengarna inte räcker till uppgraderar du automatiskt dig själv till en ny version som har mer, när din kropp är i obalans skapar du automatiskt en ny version av dig som friskare, när du saknar sällskap förvandlas du genast till en som har en partner osv.

För varje ny preferens du bildar skapas en nyare version av dig och det är därför du inte längre kan fokusera på sånt som hjälpte till att expandera dig utan att känna negativa känslor = du kan inte motsäga den du är och må bra. Enda sättet att ”uppfylla sin livsuppgift” (som ständigt utvecklas!) är att tänka i enlighet med den man är (det som känns skönt, lockande och meningsfullt) och därmed även attrahera motsvarande i fysisk form.

Ett medium är en person som klarar av att ”läsa” energi med högre frekvens än andra är vana att uppfatta. Men det är inte alls så märkligt som det låter. Tänk på en hund, den klarar av att tolka svängningar upp till 45000 Hz auditivt medan du och jag missar allt som svänger snabbare än 20000 Hz. På samma sätt finns det människor (t. ex. Esther Hicks) som också är auditiva tolkar. Därtill finns såna som tolkar visuellt, dvs. ser saker som andra inte ser, och så finns det såna som tolkar med övriga sinnen.

Problemet med ett medium är att hon visserligen kan ”tuna in sig” på en viss frekvens och ta del av informationen på den – men hon vet inte exakt i vilket förhållande informationen står till något annat. Varje tanke som någonsin skapats existerar fortfarande och finns tillgänglig för vem som helst som lägger sig på samma frekvens. Därför får man ofta höra saker som att ”din döda mormor ber mig meddela dig att du ska sluta röka och akta dig för mörkhåriga män med blå ögon” trots att mormors medvetande för närvarande är 100% ren, positiv energi och aldrig skulle formulera fram en tanke som innehåller motstånd till välbefinnande. Vad mediet ”läser” kan vara tankar mormor tänkte medan en del av hennes medvetande var fysiskt fokuserat – eller vad någon annan människa tänkte / tänker. Helt irrelevant alltså.

När någon försöker ”läsa framtiden” uppstår nästa problem: framtiden existerar inte. Allting händer NU. Nu, nu, nu, nu, nu… och beror helt och hållet på din aktuella attraktionspunkt. Mycket av det du uppfattar med dina sinnen förefaller vara statiskt men sanningen är att allting är en ständigt NY manifestering. Om du ser samma bord som du såg för en minut sen beror det inte på att bordet inte har manifesterat sig om och om och om igen för varje ögonblick – det beror på att att du inte har skiftat fokus till någon övertygelse som tillät en förändring, t. ex. att bordet plötsligt var borta, eller hade annan form, eller var en gul kamel med lila prickar. ;)

Eftersom de flesta människor är så förhäxade av manifesterad verklighet brukar de inte anstränga fantasin speciellt mycket utan ger sin uppmärksamhet åt precis allting som hamnar framför dem, oberoende av om det är trevligt eller inte. Och därför tenderar historien att upprepa sig – vilket har lett till att vissa personer påstår sig kunna berätta vad du kommer att uppleva i framtiden. Men det finns alltså ingen fastslagen framtid, du avgör själv vad du upplever och du gör det NU.

En person som kan vara dig till hjälp behöver inte vara ett medium, däremot måste hon vara en som kan strunta i vad du säger och istället läsa av ditt känsloförhållande till ämnet du pratar om. Hon bör märka ev. motstånd i dina tankar och i så fall locka in dig på tankebanor som skiftar din attraktionspunkt.

Kom ihåg: du kan säga en massa positiva ord med ett leende i ansiktet men det är fortfarande KÄNSLAN i relation till ämnet som anger hur dina fysiska sinnen kommer att tolka vibration. När något känns troligt och självklart är det på gränsen att manifestera sig fysiskt, när något känns som en önskedröm och beroende av en massa yttre faktorer… ja, då måste man först ändra sina övertygelser så att man på allvar fattar att det inte är något utanför en själv som behöver förändras för att man ska få uppleva det man vill. Det är ens egna tankar som håller en ifrån att se manifesteringen ta form fysiskt.

Personligen är jag inte det minsta intresserad av att konsultera medier. Dels för att en stor del av dem inte själva verkar förstå det de anser sig vara experter på (manifesteringar i form av ekonomiska / rättsliga problem är inga goda meriter…) och dels för att jag själv har ett eget, högst pålitligt medium inom mig. Jag har ju förstahandsinformation om hur mina tankar känns, bättre guide kan man inte hitta. :)

Samtidigt vill jag påpeka att medier inte är något övernaturligt och något jag inte tror på – tvärtom, varenda en av oss har möjlighet att öva fram ett tillstånd av så lite motstånd att vi kan uppfatta vilken information vi än önskar oss. Och det är precis det som s. k. ”talangfulla” människor gör. Duktiga musiker, atleter, författare, konstnärer, entreprenörer osv. har alla en sak gemensamt: de fokuserar på sin vision, känner inspirationen (= synkroniseringen med sitt riktiga jag + allt som attraktionslagen har samlat ihop runt detta jag) och mottar därmed en ström information & färdigheter som ”normala” människor inte tror sig ha tillgång till.

Mitt bästa råd är: slappna av och förstå att en manifestering inte endast är det där stora som du kallar ”flytta” eller ”ett barn” eller ”1 miljon kr”. En manifestering är allting som sker i varje sekund. Och varje manifestering är en indikator som anger vad din attraktionspunkt har varit hittills. Och, här kommer de bästa nyheterna, du har full kontroll över vad denna indikator kommer att visa. Du kan skifta din fokusering när som helst, få den bästa och snabbaste manifesteringen genast – en känsla av lättnad – och därefter uppleva även de fysiska godsakerna. Bra deal, eller hur? Have fun! :)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
7 kommentarer
 1. Right back at you. Blir alltid lika glad av att hitta ett smile under mina inlägg. :-)

 2. Jag har funderar lite på det här hur det går spådomskonsten går ihop med attraktionslagen egentligen, men så som du beskriver det verkar det ju självklart! De känner av frekvenser! Så klart!

  Angående det där med att man ju själv känner av hur tankarna känns och vad vi därmed skapar tänkte jag på nu när jag nyligen läste ”Kraften” av Rhonda Byrne. Hon säger ju att man måste (nej, jag varken orkar eller vill det) vara medveten hela tiden om allt som händer, för att det är budskap till en om ens attraktionspunkt, men jag tänker att det ju dels är vad man har tänkt och det spelar ju ingen roll längre, och dels vet man ju precis vilken frekvens det man drar till sig just nu är på genom att kolla av med sina känslor. Jag tycker att boken har många fina tips och sett att se saken på, men varför krångla till det?

 3. Att undvika ”trying to hard” -attityden är A och O i hela grejen. Ironiskt nog är det precis den som de flesta lägger till med så fort de läst The Secret eller liknande litteratur. De börjar författa invecklade önskelistor, intensivrabbla affirmationer och mentalsmälla sig på fingrarna så fort tankarna glider in på ”fel” ämnen. Snacka om att ro motströms!

  Uppmaningen ”att vara medveten hela tiden” kan definitivt missbrukas på samma sätt som de övriga, men den har ändå en bra poäng som jag vill lyfta fram. Många människor är så vana att tolerera negativa känslor (det är ju ”normalt” att livet inte är en dans på rosor…) att de inte fattar vad dessa egentligen betyder – tills det känslomässiga obehaget blir så intensivt att det börjar ta sig uttryck i fysisk smärta. Och DÅ, när man ”oväntat och oförklarligt drabbas av en märklig åkomma”, är man plötsligt beredd att söka lindring mot smärtan – trots att man har blivit informerad om den långt tidigare och kunnat finna välbehag innan allting blev så dramatiskt.

  Så den enkla och icke-tillkrånglade tumregeln låter så här: vad det än gäller, prioritera tankar som ger en känsla av välbehag / lättnad. Principen är exakt samma som när man väljer en bekväm ställning för benen så fort de börjar kännas trötta och häller ner varma drycker i strupen om den börjar kännas öm. Tender Loving Care. :-)

 4. Hej vet du hur kan man bli ett medium på egen hand utan att kosta på sig en massa utbildningar?

 5. Min synvinkel på medium framgår i inlägget ovan. Så jag är nog inte rätt person att besvara just den här frågan.

 6. Hej Irina! Ville bara dela med mig av min erfarenhet ang medier. För ett tag sedan hade jag ett ”problem” som jag inte visste hur jag skulle tackla. Jag vände mig då till ett medium, frågade henne ang problemet och fick därefter ett svar som jag inte var nöjd med att höra. Det kändes som att hon inte hade förstått min livssituation med tanke på svaret hon gav. Det kändes som att hon inte ”förstod”. Efter någon månad när min situation fortfarande var oförändrad hörde jag av mig till samma medium och ställde samma fråga men formulerade den på ett annat sätt, dvs jag förklarade min livssituation på ett annat sätt. Svaret jag fick då var helt annorlunda och mer i stil med vad jag ville höra. Alltså samma problem, samma medium, två olika svar. Min insikt var då solklar. Alla svar finns inom mig själv. Alla svar finns inom mig själv, bara jag formulerar frågan på rätt sätt- till mig själv. Och det positiva är att jag nu även vet vad jag ska göra med saken- och är redan på god väg :)

Kommentarer är stängda.