Kan attraktionslagen läsa mellan raderna?

Inspirerande feedback raka vägen från mejlen. :)

Hej! Jag har tänkt att skriva till dig länge och berätta för dig hur de har gått! Jag skrev till dig för länge sen och undrade hur mina önskningar skulle gå snabbare att få, du gjorde ett inlägg om det på din blogg.

Jag önskade, slappnade av och låtsades jag mådde så bra som jag skulle ha gjort när jag hade den här grejen / det här i livet. Jag började med att önska bort min tandvärk som försvann spårlöst, jag önskade bland annat att få tjäna 30000 kr i månaden, att träffa en kille som var ödmjuk snäll, tävlingsmänniska, hälso- och sportintresserad etc. och att få bo i ett vitt hus med blå knutar vid vattnet och nära naturen.

Jag glömde bort dem tankarna och började leva. En dag så får jag ett mejl på Facebook av en kille som är orolig över vår gemensamma vän som inte har varit online på ett tag. Jag började prata med han mer och mer. Han var mer än det jag önskade mig och vi har varit med om många liknande saker i våra liv. Vi har nu varit tillsammans i snart 4 månader. Han bor i Norge, i en liten by, I ETT VITT HUS MED BLÅ KNUTAR precis nära en älv och höga fjäll runt om. Det är jättevackert där! Jag ska flytta dit i september och eftersom de är bättre betalt i Norge kommer jag tjäna lite mer än 30000 kr, när jag väl får ett jobb. Men bara att tänka sig till ett! :)

Jag är ändå lite rädd att bli helt lycklig och tvivlar på att man får må så här bra. Jag är rädd att han ska lämna mig, men de är bara tankar, långt inombords mig själv vet jag att vi kommer vara tillsammans för alltid. Hur är det med attraktionslagen då? Kommer den lyssna på mina ytliga tankar eller kommer den lyssna på hur jag känner inombords? När de negativa tankarna kommer låter jag dem vara en stund sen tänker jag att jag kan styra mitt liv, genom önskningar, så har inget att vara rädd för! Jag har ibland önskat tillbaka människor som har gjort mig illa och plopp så finns de i mitt liv igen. De gäller verkligen välja sina önskningar.

Tack för din blogg och tack för hjälpen på vägen att tänka rätt! Du är verkligen en inspirationskälla!

Svar: Tusen tack för ditt brev. Jag älskar det! Angående frågan på slutet: du kan inte önska ”fel” – därför att du inte önskar med ord. Dina preferenser skapas automatiskt utifrån allting du upplever. När något känns bra föredrar du automatiskt mer av samma sak. När något känns obehagligt föredrar du automatiskt det som du tack vare denna upplevelse nu kan uppfatta (därav begreppet kontrast). Hela din varelse funkar på det här sättet, ända ner på cellulär nivå. Så fort någon cell förnimmar obalans ”önskar” den återställning av balans och får genast svar. Och gör du inget motstånd i form av motstridiga tankar, då mottas lösningen omgående. Resultat: tandvärk som försvinner utan någon ”logisk” förklaring. ;)

Tack vare automatiken i ditt medvetande består din ”önskehelhet” av långt fler detaljer och nyanser än du aktivt noterar att du uppdaterat den med. För erkänn att du har glömt att skriva ”vill att mitt hjärta ska pumpa runt blodet”, ”vill att det finns luft att andas när jag vaknar i morgon” och ”vill att killen jag träffar ska vara heterosexuell” på din önskelista. Ändå inkluderar dina manifesteringar även dessa detaljer. Därför att du inte endast önskar med ord.

Så länge du ligger på frekvensen av välbefinnande (indikeras av en behaglig känsla) sammanför attraktionslagen dig med upplevelser som motsvarar dina önskemål hela vägen ner till kärnan, så att det som kommer till dig BÅDE motsvarar dina specifika, aktivt önskade detaljer OCH ligger i harmoni med helheten av din grundavsikt.

Men varför blir det ”fel” ibland? Därför att du ibland låter dig lockas bort från din naturliga frekvens genom att prioritera andra kriterier än sköna känslor när du väljer vad du ska ge din uppmärksamhet åt.

Attraktionslagen svarar på ens vibration. Man kan alltså säga alla de rätta sakerna (prata om kärlek, trygghet, hälsa…) med ett leende på läpparna – men känner man inte dem på insidan, då är man inte på samma frekvens som sina preferenser. T. ex. en mor som säger ”jag älskar dig” men som samtidigt känner oro är inte på frekvensen där hon kan uppleva sitt barns välmående och framgång. Exakt vad man fokuserar på avslöjas alltså alltid av känslan.

Du har INTE önskat dig tillbaka människor som gjort dig illa. Men du hade, långt innan de dök upp, gjort motstånd till ditt välbefinnande genom tankar som inte legat i harmoni med ett sånt tillstånd. Tankar som du av flera ”logiska” skäl ansett att är värda att tänkas. Du har omgående blivit informerad om felaktigheten i detta antagande i form av negativa känslor (osäkerhet, rädsla, nedstämdhet, irritation osv) men inte gjort något för att skifta fokus, varefter de aktiva tankebanorna eskalerade till en fysisk upplevelse som motsvarade känslan. I ditt fall människor som betett sig dåligt.

Gör inte samma sak nu. Så fort du börjar tänka på att bli lämnad o. dyl. blir du genast informerad om att ämnet inte ligger i linje med det du egentligen vill uppleva. Ta den här informationen på allvar och backa bort!

Vänd uppmärksamheten mot sånt som känns bra istället, då är du i perfekt harmoni med a) den du är och b) allting som matchar dina preferenser. Resten är inte ditt jobb, det fixar attraktionslagen.

Ha en fantastisk sommar & njut av kärleken!

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
10 kommentarer
 1. Jag har också en soft spot för såna. Verkligheten är coolare än film!

 2. Hej idag igen!
  Jag har fastnat i helt fel tankemönster. Jag är rädd för att bli/vara sjuk. Jag letar fel och känner efter. Många gånger har jag försökt vända mina tankar men halkar tillbaka….. Har du någon finurlig tankebana?

 3. Ja. Varför vill du vara frisk, och leva överhuvudtaget? För att kunna… [fyll i önskade nöjen & sysselsättningar här].

  Well, guess what. Du har en puls – så du kan köra igång med allt det där genast. Och så fort du börjar, då faller tankar på ovidkommande ämnen bort automatiskt. Därför att du är för upptagen med att vara frisk & leva livet.

 4. Men om jag tänker att jag vill vara frisk, kommer jag inte få fler orsaker till att vilja vara frisk ( och alltså inte känna mig så). Förstår du vad jag menar? Eller ska jag bara sluta tänka på det och fokusera på något annat? Hur ska jag affirmera? Det står liksom still….. Tack på förhand!!

 5. Hur många gånger affirmerar du att du solen går upp på morgonen? Inte alls? Tänkte väl det. Ta ditt normala fysiska tillstånd för givet på samma sätt.

  Tänk inte på att du vill vara frisk. Var frisk. Det tillståndet innebär att man överhuvudtaget inte intresserar sig för hela ämnet.

 6. Jag har nog använt mig av attraktionslagen utan att själv veta om det under 10 års tid. Jag är nämligen ALDRIG sjuk och då menar jag ALDRIG. Är heller inte rädd för att utsätta mig för smitta eller gå avklädd (missförstå mig inte här ;) ) jag har det liksom i mig att jag är frisk och blir aldrig sjuk. Jo nu när jag tänker efter så var jag sjuk i en vecka med feber men det är 2005.
  Ibland kan jag tänka att det skulle vara skönt att bli lite sjuk och få ligga hemma och slippa jobba…men det händer aldrig liksom.
  Är det så att jag utöver attraktionslagen utan att veta om det?

 7. Haha, jag gillar verkligen hur klockrent tanken ”jo, nu när jag tänker efter så var jag sjuk i en vecka…” dyker upp så fort man fokuserar på att man aldrig är sjuk. Fortsätt lite till så får du se vad mer som börjar hända… ;-) Jag själv har lärt mig den hårda vägen att aldrig vara tacksam (fokusera på det jag är glad att slippa), här är ett exempel:

  30 juni kl. 1.24 —-> 30 juni kl. 15:07

  Attraktionslagen är som gravitationslagen, den är aktiv hela tiden och ger dig mer av det du matchar mentalt. Du behöver inte tänka ”nu ska jag träffa marken istället för att flyga rakt ut i periferin” varje gång du tar ett steg, eller hur? På samma sätt behöver du inte ”använda” attraktionslagen. Däremot lönar det sig att hålla ögonen på vad som flyter runt i huvudet på en, så att det man får mer av faktiskt är det man vill uppleva.

  PS. Man kan slippa jobba på mycket behagligare sätt än att bli sjuk. ;-) Testa att fokusera på orsaken till att du vill vara ledig, det där som känns behagligt. Då kommer det att dyka upp idéer och omständigheter som matchar det tillståndet.

 8. Hej!
  Jag förstår att du Irina inte svarar på långa frågor längre och jag förstår dig, det tar energi och tid av dig. Men vet du någon sida där man kan få svar på frågor angående attraktionslagen? :)

 9. Var det nån som såg Äntligen hemma igår?
  Martin Timell monterade en solcellsskiva på ett hus. Solcellerna skulle driva en fläkt…som skulle göra luften inne i huset bättre… jaja..inget speciellt med det kanske tills han sa:- Så, nu har jag gjort min del av avtalet! Nu får solen sköta resten!
  Klockrent LOA snack! Vilken insikt jag fick när han sa så! Man gör grundjobbet, visar omvärlden vad man vill, skapar förutsättningar för att vara mottaglig för det man vill uppnå och sedan överlåter man resten av jobbet till naturkrafterna/universum/loa!
  Jag är så glad att jag äntligen visar min omvärld och mig själv vad jag vill ha ut av mitt liv och framför allt yrkesliv. Nu är jag mottaglig för det jag önskar och vill ha! Kommer det att fungera?
  Otroligt spännanande:-)
  Christina

Kommentarer har stängts av.