Konkret exempel på hur man får allt man önskar sig

Teori i all ära, men erkänn att det är ännu intressantare att läsa om vad som händer när guideinnehållet tillämpas i praktiken. Jag älskar succéhistorier och vill gärna dela med mig av godsakerna i min inbox. Så varsågoda, här kommer senaste feedback-mejlet. Inspiration: 100% garanterad!

Hej Irina! Nu har det verkligen börjat hända grejer & det första jag tänker på när jag får något jag önskat är “Oj, det här måste jag berätta för Irina!”, haha. Det tog ett tag innan jag verkligen lyckades komma in i den här lugna & lätta & glada känslan. Men med övning varje dag så nådde jag till slut just ett sådant tillstånd. Jag har tagit dina artiklar + The secret-filmen + böckerna till hjälp & tittat/läst lite varje dag.

Plötsligt började små saker rulla in. Jag fick t.ex extra jobbpass som jag önskat mig lite sådär i förbifarten & en ny parfym när min nästan var slut & jag önskade mig en ny. Lite sånt smått & gott.. Men nu till det lite större:

För ett tag sedan var jag smått desperat & ville verkligen träffa en ny kille & jag spanade & letade men hittade inget av intresse. Jag gillade inte den desperata versionen av mig själv så jag bestämde mig för att bara skita i det (!) & skickade ut en önskelista till universum angående vad jag skulle vilja ha för en kille (som jag då tyckte att universum skulle skicka till mig så att jag slapp leta, hehe). Jag tänkte mig en fin, go karl, som gärna får vara konstnärlig &/eller musikalisk, som jag har mycket gemensamt med & som kan hantera (eller snarare UPPSKATTA) mitt lite burdusa sätt att snacka m.m. Sen släppte jag det & tänkte inte mer på att skaffa en karl utan fokuserade på mig själv & att bara ha det så gott som möjligt. POFF! 1-2 veckor senare träffar jag TVÅ killar som passar exakt in på beskrivningen! Den ena av dem har dessutom samma assnygga tatueringar som killarna i en av mina absoluta favoritfilmer som jag suttit & tänkt på just veckan innan… Tillfällighet? I think not!

OCH (det är inte slut än!!) – det bästa av allt; jag har länge önskat mig en välfungerande bil. De tidigare 3 bilarna jag haft har varit såna gamla skruttiga små monster som i början har funkat relativt bra, men de har sett för jävliga ut + haft en massa småfel + inte hållit speciellt länge + kostat mig många pengar att serva & ombesiktiga (ja, ingen av dem gick nånsin igenom på första försöket…).

För ca 2-3 veckor sedan (ja, när jag började med att göra om mina önskelistor) så tänkte jag “Varför går jag hela tiden runt & bara önskar mig en bra/säker bil, när jag kan önska mig en SNYGG, häftig & bra bil?? Jag förtjänar att må riktigt jäkla bra när jag ska ut & köra! Jag vill känna mig stolt över min bil & inte behöva skämmas över att jag hankar mig fram i en skrothög som tjuter så högt att hela stan hör!”. Jag började fantisera om snygga häftiga cabbar & små söta bubbliga ahlgrens-bilar. Jag gillar båda stilarna, så vilket som hade funkat för mig. & gissa vad? Igår fick jag för mig att svänga inom en bilfirma – bara för att kolla lite – & så snubblar jag över en bil som är både snygg & söt & cabbe & har året-runt-däck (också önskat mig i förbifarten) & automatare (också önskat mig i förbifarten) & hade ett lagom pris! Allt i ett! SJÄLVKLART köpte jag den! Jag som aldrig trott att JAG skulle kunna få lyxen att ens köra en sån bil? Nu äger jag en!

Just det, kan ju tillägga att jag är väldigt anti att ta lån som innebär räntor & extra avgifter, vilket jag först antog att jag fick göra när jag skulle köpa bilen – då kommer min far & säger “Nä, du får låna de pengarna av mig så köper vi den cash & så kan du betala hur mycket du vill/kan varje månad till mig istället!” = inga räntor, inga onödiga fakturaavgifter, ingen tidspress m.m. Jag tackar & tar emot :)

Stora & lyckliga kramar!

Svar: Stora & lyckliga kramar tillbaka, dear! Och grattis till framgångarna. Jag är inte förvånad men som vanligt jätteimponerad. Enligt mig är det här konst. Perfekt tajming, klockrena impulser, unika detaljer från din personliga önskelista, överflödet, pricken över i-et… snacka om mästerverk! Med ditt brev och mina tidigare guider som bakgrund tror jag att följande är lättare att ta till sig än någonsin tidigare:

Bruksanvisningen till att få allt man önskar sig kan sammanfattas i ett endaste ord: UPPSKATTA. Dra bort uppmärksamheten från obehagliga saker –> rikta uppmärksamheten mot behagliga saker. That’s it. Really.

6 comments
 1. Fantastiskt peppande – vilken glimrande historia! Stooort grattis til brevskrivaren och TACK Irina för din blogg vilken jag följer med glädje!

 2. Tack själv för & hoppas att vi har ännu roligare stuff framför oss. :-) Ser fram emot att publicera mina personliga äventyr också (det som hänt sen Ålands-resan är amazing) men väntar lite till. Enklare för nerverna på det sättet… ;-)

 3. Glädjande är också att önska gott åt andra–även åt dem som inte är precis ens vänner, (snarare tvärtom) och märka att det ändå har inverkan till det bättre..:-)

 4. Inte ändå utan därmed. Så länge man hakar upp sig på något, oberoende av vad det är, är man ju inte i balans med sig själv – och den balansen är grunden för allt gott.

 5. Hej Irina
  Jag vill berätta om hur jag kom i kontakt med attraktionslagen. Fast det visste jag inte då, att det fanns något sådant som hette och fungerade så. Förstod inte att det fanns ett namn på det som hände, förrän jag av en slump, vilket jag idag förstår inte var en slump, hamnade på en sida på Facebook om attraktionslagen och då kände, att det är ju precis så här det är, det är ju precis det här jag har upplevt.

  Det började med att jag fick cancer för 11/2 år sedan. I det läget får man ju göra ett val. Lägga sig ner eller kämpa. Jag valde medvetet att nu skall jag bara tänka positivt. Det finns inte plats för några negativa tankar för rent instinktivt så kände jag att då blir det inte bra.
  Medvetet valde jag att älska livet, mina medmänniskor och allt som fanns runt omkring mig o det gjorde jag fullt ut.
  Funderade inte mycket över min sjukdom utan tänkte bara att det här är något jag måste gå igenom, jobbigt, men men så är det. Det tar ju slut någon gång. Sedan släppte jag dem tankarna och bara gick igenom de behandlingar som skulle göras för att det var jag ju tvungen till. Punkt slut.
  Opererades, cellgifter och strålning, för det var en aggressiv sorts cancer jag fått. Jobbigt var det ju, cellgifter kan slå ut en ganska så bra emellanåt. Men mina tankar var alltid positiva, på vad jag vill göra när jag har bra dagar.

  Tappade håret och ögonfransar, men valde att se till att jag hade en så snygg peruk och lösögonfransar som möjligt. Fixade till mig varje dag och tyckte själv att jag såg fantastiskt snygg ut. Jag njöt av varje dag som var bra. Jag mådde så fruktansvärt bra under denna period, psykiskt, för att jag inte tillät mig själv att tänka negativt om någonting.
  Kan bara jämföra det med känslan när man är gravid och är så där saligt lycklig.
  Fast denna gång fick jag ju medvetet ställa in mina tankar på att bara tänka positiva tankar om allt jag ville göra och ha.
  Märkte efter ett tag att människor som var negativa i min omgivning försvann, och nya positiva människor kom in i mitt liv. Funderade mycket på vad detta berodde på. Varför träffar jag alla dessa underbara människor just nu, när jag är sjuk, kunde jag väl gjort när jag var frisk tänkte jag… Hade ingen förklaring till detta, men funderade mycket på vad det var som gjorde det. Var det för att dem tyckte synd om mig, nyfikna på en cancerpatient??
  Nej, så var det inte, upptäckte jag. Dem tyckte om mig för den jag var. Alla sa till mig att det strålar om dig, du ser så lycklig ut och så är du så himla snygg. Detta kände jag att dem menade, för jag kände och tänkte precis så om mig själv.
  Blev bjuden på så mycket roliga fester och upplevelser för folk ville ha med mig. Jag fick börja välja vad jag skulle göra, för jag hann inte med allt som folk frågade mig om jag ville vara med på.
  Jag har aldrig varit självskriven på fester eller annat. Utan snarare bortglömd, så detta var en ny upplevelse för mig.
  Har under många år hållit mig borta från karlar, har tyckt att det har varit jobbigt med relationer. Men kände nu, att det var ju synd att jag inte hade en man i mitt liv, nu när det var lite kämpigt. Ville gärna träffa någon, få bli förälskad en sista gång i värsta fall. Tänkte att det kanske är galet att tänka så när jag inte vet om jag överlever men jag körde på.
  Helt plötsligt så börjar män visa intresse för mig. Jag med peruk på huvudet, lösögonfransar och ett lösbröst. Jag förstod ingenting. Tänkte, är dem perversa eller? Gillar sjuklingar, konstigt… men tänkte inte negativt om mig själv för det utan tänkte att jag faktiskt är värd den här uppmärksamheten för den JAG är. Började gå på dater och träffade en man som är underbar.
  Jag hade under en längre tid velat flytta men som alla vet så är det svårt att få lägenheter i Göteborg, så jag hade sett det som hopplöst. Men under denna tid så började jag mer och mer tänka på att vi måste flytta, jag och min sista dotter som fortfarande bor hemma. Det var inget bra område vi bodde i och hennes pappa bor där med. I fall jag inte skulle klara cancern så ville jag i alla fall att hon skulle få bo på en annan plats, hennes pappa kan ju ta över lght om det går illa. Lite så där gick tankarna.
  En dag pratade jag med ett gammalt ex som ringde. Pratade om att jag ville flytta, han frågade vart, han sa där känner jag en som äger fastigheter. Jag frågar honom om han har något till dig sa han. Det fanns en lägenhet just då ledig och jag fick flytta in tre månader senare. Det är 15 års väntetid för lägenhet i det området. Snacka om tur tänkte jag.
  Vad jag nu har förstått är att allt man önskar kan man få bara man på riktigt menar det och tänker det. Att det är inte är någon slump att saker och ting händer, utan att allt som befinner sig på samma frekvens som mig dras till mig och jag till dem eller det. Det var så häftigt när jag sedan läste om attraktionslagen och det var som om jag hade hittat den stora nyckeln till livet.

 6. Tack Christia för att du delar med dig av din underbara historia. Sann inspiration för mig som försöker bygga nytt liv med LAO. Allt gott till dig!

Comments are closed.