Hjälp! Varför har han slutat ringa?

Ok guys, här kommer en mycket användbar liten guide. Även i andra sammanhang än vad rubriken handlar om.

M: Hej Irina! Tack för en fin blogg som inspirerar och engagerar. Läser varje dag och har fått många bra tips genom din blogg. Blir så glad av att läsa att du är så lycklig och om din nyfunna kärlek. Underbart och inspirerande!

Själv har jag hamnat i ett litet… vet inte vad jag ska kalla det, dike kanske. Jag har precis träffat mannen i mitt liv, han som uppfyller alla kriterier och egenskaper jag vill att min man ska ha och allt som jag bett om, men lika snabbt som det började så slutade det. Nu är min mobil plötsligt knäpptyst.

Till saken hör att jag har varit singel ganska länge, efter att jag lyckades komma till insikt och göra slut med en man som inte alls passade in i mitt liv. Jag vill ha någon som bl.a. är ambitiös, framgångsrik, välartad, välklädd m.m. (listan är lång, hihihi) och mitt ex var i princip tvärtemot allt detta. Efter att jag gjorde slut med honom gick jag igenom en låååång period av självömkan, bitterhet m.m. (alla typer av destruktiva och icke konstruktiva känslor som naturligtvis leder en åt fel håll). Men tillslut tog jag tag i den nedåtgående spiralen, gjorde mig av med alla negativa känslor och gammalt bagage som tyngde ned mig, skrev en lista på vad jag faktiskt vill ha i mitt liv och fokuserade tankarna på alla dessa fantastiska saker. Först och främst fokuserade jag på att börja tycka om mig själv igen och sedan var det liksom bara att köra på. Allt gav sig själv! :)

En av de saker jag lade fokus på var en ny man och ett nytt förhållande. Jag satte upp tydliga kriterier på vem och vad jag faktiskt vill ha och fokuserade sedan på detta genom att visualisera. Visst dök andra, sämre kopior, upp på vägens gång (vissa som tyvärr påminde allt för mycket om mitt ex) men jag fortsatte att fokusera och ställa in vibrationerna rätt… och precis som lagen fungerar så stod han helt plötsligt där framför mig – mannen som uppfyller alla kriterier och som jag vet är min absoluta soulmate. Wiiiiiieeee! :D Vi går på en dejt och klickar totalt. Allt stämmer (intressen, värderingar, attraktionen – ja, allt!). Den mycket korta perioden efter första dejten består av en ljuvlig första förälskelse med några träffar, fina sms, en uppenbar attraktion och sedan… är han borta. Genom några av hans sms känner jag att han tydligt, men artigt, tar avstånd och sedan blir mobilen tyst och jag känner att jag (på något sätt) slarvat bort och inte lyckats ta emot den person som jag verkligen vill ha i mitt liv!

Ja ok, visst har det hänt förut att någon har slutat ringa efter ett tag eller att han eller jag tappat intresset av någon anledning, that’s life, och då har jag förstås bara gått vidare. Men det här är annorlunda, eftersom jag VET att detta är min perfekta man som jag har dragit till mig genom att manifestera honom!

Det känns som om jag har gjort nästan allt rätt – jag bad om något, jag trodde på att det skulle ske, men när det väl dök upp så klarade jag inte av att ta emot det (=honom) av någon anledning. Med andra ord: Det känns som om jag har följt din guide ”Hur attraherar jag en riktig kvalitetsman?” till punkt och pricka, men när kvalitetsmannen äntligen knackar på dörren så är jag inte hemma. Frustrerande! Nu funderar jag på vad anledningen kan vara. Vad är det som gör att jag inte kan ”ta emot” honom och finns det fortfarande en chans att vända situationen eller har chansen försvunnit? Har du kanske några tips på vad jag kan göra nu eller hur jag ska hantera andra liknande situationer framöver?

Svar: Haha, join the club. ;) Här är ditt misstag: du reagerar känslomässigt utifrån den yttre, fysiska verkligheten i stället för att reagera utifrån din inre verklighet (den sanning du vill leva).

”Genom några av hans sms känner jag att han tydligt, men artigt, tar avstånd…” —> ”…och sedan blir mobilen tyst.”

Du känner —-> du får bekräftelse på det du känner.

Det här är supervanligt och något jag själv har övat, och fortfarande övar, på att inte göra. Manifesterad verklighet är enormt duktig på att hypnotisera en, den är ju så påtaglig och så… ja, verklig. Men det du ser hända just nu är inget annat än ett fysiskt kvitto på din tidigare attraktionspunkt. VERKLIGHETEN FÖLJER DIG! Luras inte att glömma bort vem som är ledaren och låta det du ser runtom dig nu diktera vad du ska fokusera på – ifall det inte är något du vill ha mer av. Du är ledaren! Reagera utifrån det du vill se och låt verkligheten ge dig bevis på det i stället.

Och när jag säger reagera, menar jag först och främst tankemässigt. Vidta inga åtgärder innan du fixat huvudet! När du lyckas hålla känslan av uppskattning över lyckliga förhållanden, och hur naturliga de är för dig, stadig – oberoende av vad som sker utanför ditt huvud – MÅSTE attraktionslagen ge dig en upplevelse som matchar din vibration. Inte kanske, inte ibland – alltid!

Här kan du läsa min version av exakt samma grej du är med om just nu.

Det bästa är att när ”miraklet” äntligen sker känns det som om detaljerna i det förflutna skiftar lite för att det som nu händer ska verka logiskt. Du får t. ex. veta att orsaken till det där avståndet hade att göra med helt andra saker än dig, att det har skett ett missförstånd eller något annat som får dig att slå handen för pannan och undra varför du torterade dig själv helt i onödan. Försök att spekulera så lite som möjligt i orsakerna till varför dina planer blivit fördröjda. Förklaringarna du har tillgång till i det nuvarande humörtillståndet är inte sanning, och är inte värda att förvandlas till sådan heller.

Jag själv lyckades blocka min telefonlinje i en hel vecka så att precis alla andra samtal och sms kom fram… utom de jag mest önskade mig. Så fort jag fixade humöret fick jag veta att personen i fråga börjat misstänka att jag hittat en annan eftersom jag inte svarat på något av allt han ihärdigt skickat hela veckan. Blev tvungen att ta en drink bara för att händerna skulle sluta skaka. Borde verkligen veta bättre vid det här laget… ;) … men accepterar också att jag garanterat kommer att gå på såna här finter hundra gånger till. Verkligheten är enormt distraherande, var därför inte hård mot dig själv om du inte kan vända dina tankar och ditt humör på en femöring.

Här är min bästa förklaring på hur vårt medvetande funkar och vad man ska göra för att sätta fart på saker och ting:

Tänk på dig själv som en radiomottagare som tolkar elektromagnetiska vågor, t. ex. en mobiltelefon. Ditt humör anger hela tiden hur bra mottagning du har gällande önskade saker. När du känner oro, tvekan eller otålighet är det som om du inte har några staplar på din telefon. Det betyder alltså inte att sändningarna till dig har upphört, det betyder att du (mottagaren) är onåbar just nu. Lösning: FLYTTA DIG så att du har fler staplar! Du flyttar dig genom att hitta tankar som höjer humöret. Så fort du känner lättnad och kan släppa kramptaget om din önskan börjar bevis på dess existens strömma in i din erfarenhet igen.

Gå alltså tillbaka till att må bra och STANNA DÄR oberoende av vad som händer i ”verkligheten”! Om det hjälper att tänka att det finns en miljon andra tiopoängare som du kan fortsätta med ifall det här misslyckas, gör det. Men du kommer troligtvis inte att hinna så långt innan förhållandet du redan har på gång blippar upp på radarn som om inget hade hänt.

Lycka till & no worries! Du har verkligen hela grejen under kontroll, och små svackor händer oss alla – därför att vi älskar berg- och daldrama. ;)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
28 kommentarer
 1. Det här inlägget kunde inte ha kommit bättre dag än idag. Det satt som handen i handsken i mitt liv. Jag ska fortsätta arbeta lite med mig själv. Kvittot fick jag här i inlägget. Samtidigt slog det mig i vilken ände jag ska börja för att lösa mina inre problem.
  Tack! =)

 2. Enjoy! :-) Den här principen gäller förstås inte bara för förhållanden man vill ha utan för precis allting annat också. Fast det man egentligen önskar sig (med det andra som ursäkt) är att må bra – vilket man alltså kan, och måste, göra FÖRST.

 3. Tack Irina för ett jättefint svar – det var både bra och konkret! Har läst igenom det flera gånger nu och blir bara gladare och mer peppad för varje gång :-D
  Du har helt rätt i att jag reagerar för mycket utifrån den fysiska verkligheten. Jag behövde verkligen en knuff i rätt riktning och ska från och med nu försöka att inte överanalysera och spekulera i allt – då vet jag att mitt humör kommer att vända.
  Jag känner på mig att det här kommer att gå vägen och jag ser verkligen fram emot (med ett leende på läpparna) vad som kommer att hända framöver. Tack igen för att du tog dig tid att svara och för att du delar med dig av egna erfarenheter. Håller dig uppdaterad ;-)

 4. Tro mig, jag kommer själv att behöva läsa den här guiden förr eller senare. Det man ser (eller inte ser) med sina ögon verkar alltid riktigare än det man har i tankeform och hur många lyckade experiment man än varit med om så dyker det alltid upp nya situationer där man envisas med att stressa upp sig. Men det är alltså helt frivilligt och man får sluta precis när man vill… ;-)

 5. wow, det är så sant. Förr när en kille frågade ut mig och jag svarade ja och föreslog en dag, så var det tyst i ett par månader efter det. Jag var störtsäker på att det var avslaget intresse, något annat vore bara att lura sig själv kände jag då men icke. Förvirrande var det ändock!

  Men det VAR verkligen så att meddelandet inte kommit fram, vilket jag fick bevis på senare. Jag blev otroligt förvånad över hur tekniken (inte) funkat. Var inte insatt i LOA osv då heller. Men ja, universum kan till och med hindra meddelanden från att nå fram. och ja, nån känsla måste varit anledningen till fördröjningen men jag minns inte riktigt vad :)

 6. Och det kan alltså vara frågan om vad som helst, tom. att personen man träffat endast dykt upp som svar på ens tidigare läge av att vara tillräckligt redo för en amazing träff men fortfarande inte helt ”hemma” i ett tillstånd av ett fast förhållande – ett behov som den här människan kanske inte kan tillfredsställa. Men det spelar ingen roll, håller man känslan av sig själv som en del av ett fast förhållande aktiv inom sig, då måste attraktionslagen extrahera sådana sidor ur den aktuella personen eller leverera en annan som kan matcha ens egen inställning. (I praktiken blir man ofta överöst av båda alternativen samtidigt…)

 7. OHHHH!!!!
  Det här var precis vad jag behövde läsa idag! En kopp te, sen läser jag det igen och det ska genast appliceras på de flesta områdena i livet som saknar fart! Jag har lyckats ”trolla bort” det mesta i höst dvs killar, lägenheter, pengar… you name it! Nu ska jag hitta känslan och helt enkelt get ready för den berömda ketchup-effekten! Vilken fin måndagsinspiration! :-)

  Time to fill in the grid and push the off-button! ;-)

  Big hugs!!

 8. Let the grid fill itself in, dear. Det där andra var ju det man skulle sluta försöka. ;-)

  Happy hugs & ketchup-skål!

 9. Ditt 100de attraktionslageninlägg! :) och såklart som alltid, ingen gör de bättre :) du lyckas lika bra varje gång, om möjligt blir de t.o.m bara bättre o bättre :) kram

 10. vad läskigt; för detta inlägg passade perfekt in på min situation just nu också.

  häftigt hur varje gång som jag inte surfat in här på ett tag blir positivt överrumplad, och slås av hur de aktuella inläggen tycks applicerbara på mitt liv. haha, såklart attraktionslagen som har ett finger med i spelet… ;-)?)

  nu ska jag sluta deppa och återigen fokusera på den underbara känslan som jag fått den senaste perioden av ”min” glädjeängel och våga tro på att det kommer fortsätta. tack för att du satte tankarna på rätt köl igen!!

 11. Finns verkligen ingen orsak att vänta med att må bra. Do it now – och så följer resten efter. :-)

 12. Är lite nyfiken på hur det gick för M? Hörde killen av sig sen? Var det ett missförstånd eller något annat som satte käppar i hjulen? Hoppas det gick som hon ville! :) Mvh Sara

 13. Hon hör säkert av sig när/om hon har något intressant att berätta. No pressure.

  … och sekunden efter att jag skrev det här dök det upp en solskenshistoria, precis som du önskade. ;-) Kolla här.

 14. Hej Irina!
  Snälla hjälp mig hur jag ska få dejt nr 2 med drömmannen att äntligen bli av. Vi bor 70 mil ifrån varandra. Vi har båda barn sedan tidigare och han jobbar dessutom utomlands. Vi träffades på nätet och chattade i 3 månader innan vi träffades irl. Vi åkte halva vägen var och bodde över på hotell. Allt var perfekt! Han är mannen i mitt liv. Han var lika förtjust som jag. Men nu har det gått 4 månader utan att dejt nr 2 blivit av. Han var nyseparerad och till en början försökte vi boka in en ny dejt, men han sköt hela tiden upp det. Efter 1 månad hamnde han i vårdnadstivst med sitt ex och allt lades på is. Han vill kriga klart med exet först så att inte vår relation påverkar hans relation till barnen negativt. Vi chattar nästan dagligen. Men jag insåg tillslut att jag var för ”på” var så rädd att han skulle glömma mig om vi inte hördes varje dag. Plötsligt kom en dag när han hade en lucka och undrade om han fick komma och hälsa på mig samma dag. Han skulle bara stämma av när barnen skulle komma till honom igen. Tyvärr så gick det inte. Både han och jag blev väldigt besvikna. Han sa att allt gick emot honom. Jag svarade att han fick väl fundera ut ett annat datum när vi kunde ses istället. Han svarade då att jag alltid ser allt så positivt. Att han inte kunde ses närmsta månaden i alla fall. Då svarade jag att jag aldrig trott att han skulle komma. Att det lät för bra för att vara sant. Att om vi inte kunde ses närmsta månaden så hade jag också svårt att se på det postivt längre. Att det kändes som det aldrig skulle bli av. Då svarade han att det var lika bra att vi inte hördes mer. Att det inte skulle fungera. Att han lekt klart i sitt liv och var ute efter något seriöst. Att det aldrig skulle fungera mellan oss. Jag undrade då om han menade allvar. Att jag trott att jag betydde något för honom för att han gör det för mig. Han svarade då. Låt det vara ett fint avslut. Jag blev förkrossad. Raderade hans nummer, alla bilder och alla chat. Ställde in mig helt på att vi aldrig mer skulle höras. Det gick 1 dygn så skickade han: Snälla vi kan väl vara vänner. Eller vill du inte det?. Jag svarade inte. Så gick det 2 timmar och han skickade igen. Att han var ledsen. Jag väntade flera timmar till, men svarade tillslut. Visst vi kan vara vänner (fast jag vill ju egentligen inte alls bara vara hans vän). Han blev då jätteglad och skrev att han mått kasst efter gårdagen. Att han behövde lugnt några veckor och att det då var bra med vänner och att jag är en av hans bästa. Sen fortsatte vi att chatta dagligen precis som vanligt. Efter 2 veckor blev jag ledsen igen för jag vill ju mer än att vara hans vän. Då skrev jag att det kändes som att han bestämt sig för att vi aldrig mer skulle träffas och om det stämde. Han svarade då att vi skulle ju ta det lugnt ett tag och vara vänner. Visst svarade jag och sen försökte jag att inte höra av mig så mycket. Så fort han backar så blir jag ledsen. Men när jag ibland biter ihop och inte hör av mig känns det som han kommer tillbaka. Vågar dock inte ta upp det här med att ses mer. Känns ibland som jag gör framsteg. Han ringde för någon vecka sen och det var länge sen han faktiskt ringde upp. Vi skickar bilder till varandra ganska ofta. Han skriver då att jag är snygg och att jag är jättefin. Fast jag vill ju som sagt inte bara ha ett chatförhållande. Jag vill ju att han ska vilja träffa mig igen. Alla mina vänner säger att jag måste sluta höra av mig till honom. Att det aldrig kommer bli han och jag och att jag måste glömma honom. Snälla har du några råd att komma med?

  Mvh, från en som skulle vara så tacksam för svar!!!!!!!!!!!!!!!!1111

 15. Hej Lina! Går det bra om nån annan än Irina (som visserligen är ”best of the best”) ger dig råd? ;-)

 16. Hej Sara! Absolut! Jag är så tacksam för alla råd som möjligtvis finns att komma med!

 17. Hej igen! Efter att jag läst din fråga så kan jag förstå att du mår dåligt! Det känns inte alls bra i själen när man gör motstånd! Oro, panik och desperation skjuter oftast bort saker man vill ha! Och så gärna också ;-)

  Men hur kom det sig egentligen att du fick dessa känslor? Det vet du själv eller hur? Men ofta förtränger man det som gör ont och bildar en ny version. (som känns bättre) Känner du igen?

  Men hur handlade du? Jo du tryckte på på ännu mer! Du hörde av dig varje dag så att han inte skulle glömma bort dig! Du behöver inte höra av dig varje dag för att han ska komma ihåg dig, däremot kan du påverka HUR du vill att han ska komma ihåg dig!

  Men det är ju inte det som är det viktiga! Det viktiga är hur du mår!

  Det är ingen klyscha att: ”Den man inte får, vill man ha”. Och det kan likna den situationen när du blev helt tyst efter att han sagt att det inte skulle fungera mellan er. Han blev medveten om att du klarade dig lika bra utan…

  Tills du svarade såklart! Då hade han fått sitt ego lugnat och kunde fortsätta som VÄN med dig. Men det var ju inte det DU ville!

  Vems vilkor är ni bara vänner på? Vem är det som biter ihop för att försöka vara någon anna till lags? Vem vågar inte ta upp frågan om att ses, i rädsla över att personen ska försvinna? Vem förväntar sig nej till svar? ;-) Förstår du?

  Om det inte känns bra är det fel helt enkelt! Om inte annat vibrationsmässigt. Var aldrig vän med någon för att det är bättre än ingenting. Eller för att du hoppas att han ändrar sig. Det är ett kvitto på att du kommer bli ledsen om och om igen.

  Förstår att det känns jobbigt när du har känslor för honom. Men försök att distansera dig så gott det går! Var tydlig med vad DU vill ha och nöjj dig inte med mindre :-)

  Lycka till! Kram

 18. Jag kanske låter hård! Men har du kollat in bloggen” Healthy Wealthy Wellnes” ? Irina länkar till den och där finns mycket bra att läsa :-)
  Så fort du slutar kämpa och oroa dig kommer du veta vad du ska göra! Tills dess, gör ingenting!

  Mvh Sara

 19. Hej igen,
  Jag skrev ett ganska långt inlägg för några veckor sen om hur jag skulle få till dejt nr 2 med drömmannen. Jag lydde Irinas guide som hon skrivit till M som undrade varför han hade slutat att ringa. Jag ställde in mig helt på att fokusera på mitt välmående och tänka på att allt skulle lösa sig av sig självt. Jag mådde på topp och det dröjde bara några dagar så kom förfrågan som jag väntat på i månader. Han undrade när vi kunde ses. Vi bokade in kommande helg och jag blev överlycklig. Dock ringde varningsklockorna om att det kanske inte blir av. Han har ju ställt in dejter tidigare. Min vänner varnade mig och sa bli inte för besviken nu om det inte blir något. Och mycket riktigt när det väl kom till kritan så kan han inte träffas. Det blev ändrade planer och han kommer ha sina barn hos sig den helgen. Han sa att han är jätte ledsen för att han måste ställa in. Men nu har vi bokat in en ny dejt om en månad istället. Hur sjutton gör jag nu för att våga hoppas att det blir av. Jag vet att jag blir så besviken om det inte blir något den gången heller. Tacksam för råd! //Lina

 20. #25 Vad lustigt att du kommenterar den här guiden just nu! För den hjälpte mig så himla mycket för ett par dar sen! Jag var helt under isen för att killen inte hört av sig som förväntat, undergångstankar till max. Och jag tänkte: Irina måste ha nån guide som kan hjälpa mig nu. Och då hittade jag den här, kom till insikt om att det är jag själv som skapat hela situationen, och på kvällen träffades jag och min kille och allt var som vanligt! :)
  Tack Irina! <3

 21. Katarina!

  Vad roligt att det har gått bra för dig :) Irina är ju verkligen grym! Kan du inte berätta lite mer om hur du vände tankarna, jag äääälskar att höra sånt och det är grymt inspirerande!

  Själv har jag läst den här guiden sjukt många gånger. Jag har faktiskt läst den så många gånger att jag råkade manifistera ett fel på telefonlinjen. Han hade hört av sig i tre veckor utan att jag hade fått det! Jag har aldrig ens hört talas om någon det har hänt på i verklighetenHahaha.

  Nu är jag dock tillbaks på ruta ett känns det som och han skiter att svara helt på mina sms. Jag blir så grymt irriterad! Jag har dock en känsla av att han gillar mig på riktigt, men vill jävlas på något sätt,

  Just nu försöker jag fokusera på ”Försök att spekulera så lite som möjligt i orsakerna till varför dina planer blivit fördröjda”

  Jajaja…. nu vart jag grymt pepp att verkligen köra efter denna guide ordentligt i helgen…återkommer förhoppningsvis snart med grymt resultat!

  Trevlig helg :)

 22. Tack Julia! :)

  Jag tog fasta på det Irina skrivit att man reagerar på det som händer (=att han inte hör av sig), och då får man mer av det. Fast det i själva verket är man själv som skapar det, genom att man mår dåligt, och mår man dåligt manifesterar man mer av det man mår dåligt av! En ond cirkel.

  Jag lugnade ner mig när jag till slut fattade att han kommer att höra av sig bara jag slutar må dåligt av situationen, allting satt ju ändå bara i mitt huvud. Så jag försökte tänka på annat, på goa stunder vi haft ihop t ex.

  Och när vi sen träffades så fattade jag ju att jag bara inbillat mig alltihop, att han planerade att göra slut t ex! (Det var vad jag hade gått och grubblat på innan)

  Lycka till du med och berätta hur det går!!

Kommentarer är stängda.