Please do try this at home

Här finns det något för alla. T. ex. de som inte orkar plöja igenom guiderna kan få det viktigaste i komprimerad form av mina geniala läsare. Två meningar, mer än så behövs faktiskt inte för att förklara hur man lever framgångsrikt: ”Det gäller verkligen att sluta pressa sig själv och att inte stångas med sina problem. Det handlar bara om att vara tydlig och sedan slappna av och ha kul.”

Den lite längre versionen består av ett konkret exempel, bekant för oss alla. Hittat i kommentarfältet:

Ha! Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Har haft ett bankärende som strulat, har ringt flera samtal om detta, har väntat på brev som har kommit bort osv. Efter senaste samtalet fick jag nya papper, som till min förtvivlan innebar att jag skulle få ta allt från början igen… vilket innebar svara på nya frågor, skicka nytt vidimerat intyg mm. Vad gjorde jag? Jo, först svor jag, sedan struntade jag i det och i morse sa jag till mig själv – idag kommer den första laddningen papper till mig (alltså de som kommit bort tidigare). När jag ändå var igång önskade jag mig också att jag under dagen skulle få något erbjudande som skulle få mig att må riktigt bra. Sedan släppte jag det, gick en promenad och hade en bra förmiddag helt enkelt.

Nu var jag ute och tittade i brevlådan – och där ligger brevet med bankpapper. Ett brev som varit försvunnet i en och en halv månad! Och det ligger även ett annat brev i lådan – ett som innehåller möjligheten att få min bok lanserad utomlands! Jag trodde knappt mina ögon. Det gäller verkligen att sluta pressa sig själv och att inte stångas med sina problem. Det handlar bara om att vara tydlig och sedan slappna av och ha kul. Ville bara dela med mig!

Svar: Jaaa! Fallet med det försvunna brevet – en kär, gammal klassiker som även jag har goda erfarenheter av. :D I slutet av det här inlägget hittar du min version. Måste tillägga att skedet när man kör ramsan med svordomar och, i mitt fall, visualiserar sina händer i stadigt grepp runt nacken på någon ”skyldig” är rätt kul det också… men sen vill man definitivt fortsätta med konstruktivare åtgärder. ;)

Ett stort grattis till båda breven, och ännu större till själva erfarenheten. Guld värd!

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
10 kommentarer
 1. Tack Irina! Härligt att kunna ”lufta” sina manifestationer bland likasinnade :) Håller med om att det just är erfarenheten som är guld värd!

 2. Åh vad härligt det låter.
  Själv har jag svårt att släppa taget om det jag önskar. Jag älskar till exempel att inreda mitt drömhus i tanken. Innan jag somnar på kvällen är det inredningsdag! Vilken tapet vill jag ha i hallen? och vilket golv?… ja, jag kan verkligen gå in på detaljnivå när det gäller livet i mitt drömhus. Ofta blir jag lite besviken för att jag somnar alldeles för fort och inte hinner ”gotta” mig tillräckligt länge i mitt hus. Samtidigt som jag tycker att det här känns härligt att tänka på det här kan jag också känna att jag kanske borde ”släppa taget” lite mer om det ska ha en chans att komma in i min verklighet. Hur gör ni andra när ni släpper taget och chillar?
  Kram

 3. Hej Irina! Tack för ett bra inlägg och en helt underbar blogg. Jag är relativt ny med attraktionslagen men känner redan att det funkar, och är såklart helt fast! Saken är att jag bara använder mig av LOA när jag kommer ihåg det, men ofta är jag så uppe i mitt egna ”fjärilar-i-magen-hej-jag-går-här-på-gatan-och-ler” rus att jag glömmer bort att önska saker. Det är såklart härligt, men det är ju roligare om man kan använda sig av den mer aktivt om du förstår hur jag menar. Jag tänkte därför om du hade ett bra tips på när man ska använda sig av den, ja, snarare kanske något ”schema” där man får följa dig eller någon annan under en vanlig dag för att få en bättre förståelse för hur det fungerar på mer inbitna utövare. Kram! /Andrea

 4. Älskar att läsa om andras flow! <3 Själv har jag påbörjat min andra resa till Tyskland på kort tid och i helgen blir det dans i Frankrike. Det börjar hända riktigt coola grejer! Love my life :)

  Åter igen Irina, tack för en fantastisk blogg och för den glädje du sprider!

 5. Hej Andrea! Saken är den att du önskar hela tiden! (omedvetet eller medvetet) När du upplever lycka och glädje önskar du dig mer av det!. När du ”glömmer” bort att önska något men är på en frekvens som är fri från motstånd, kommer saker till dig som du önskat tidigare. Alltså släppt eller glömt! ;)
  Du har önskat saker i hela ditt liv och behöver bara må bra för att ta emot! Bra va!? :-)

 6. Hej Irina!
  Jag är som dom flesta andra helt tagen av dig och din kunskap du besitter. Jag har för inte så längesedan fått ta del av attraktionslagen (boken) men inte varit helt mottaglig, tyckt att den var lite svår att sätta i perspektiv till vardagssaker tills i dag då jag ”hittade” (vilket helt klart inte var en slump) din sida =) Jag har lusläst nästan allt och kommer att följa dig och dina läsare ända tills allt sitter som det skall även för mig. Tycker också att det är lite kuligt att vi har en del likheter du och ja. Det gillas =)
  Tack för en toppensida. Mvh Angelica

 7. Vi är tydligen två Maria på sidan nu… :)
  Läste kommentarerna idag. Haft en period med lite sämre humör/flow vad man nu vill kalla det. Konstigt nog så kom det en massa problem som ett brev på posten. I förrgår tog jag mig själv i kragen, började rikta in mig mot en bättre frekvens. Idag släppte lite stress med och som ett brev på posten riktade allt annat också in sig på en bättre nivå. Lika fascinerad varenda gång :)

 8. Hej Irina!

  Tänk, det var precis det här jag ville ha svar på idag! Och bara det är ju ett bevis på att attraktionslagen fungerar! Nu ska jag öva!

  Tackar!

Kommentarer är stängda.