Varför spelar universum musik för mig?

Anki: Åh så förvirrad jag är… Träffade en underbar man i påskas och nu är det lite fnurrigt på tråden. När jag mådde som bäst i början så spelade jag en speciell låt och fick en underbar känsla och visualiserade mycket starkt om denne man och mig till den. Jag mår ändå bra nu trots fnurran och denna låt poppar upp hela tiden. Kommer först på min Iphone, slogs igång av sig själv på Iphonen en gång (?) samt spelas plötsligt ofta på radion. Egentligen är det väl inte så himla fnurrigt mellan oss men jag började analysera vårt förhållande för mycket och blev lite jobbig. Nu lutar jag mig dock bakom men vad fasiken vill universum säga med denna låt? Att det blir som jag drömde till den?

Svar: Universum försöker inte säga något alls eftersom universum inte är en varelse med egna åsikter och intresse att kommunicera dessa till dig. Vad som händer är att du har den där låten aktiv i din vibration (= ditt medvetande) i association med mannen som också snurrar i dina tankar, och blir därför hopgrupperad med den av attraktionslagen. Man kan säga att du är mottaglig för upplevelse av den där låten på samma sätt som vilken annan mottagare som helst – en radio / tv / mobiltelefon osv…

… och på precis samma sätt kan du också ställa in dig själv på mottagning av kärleksfulla förhållanden och vad som helst annat du önskar att ska strömma genom dig. T. ex. kan mannen som motsvarar dina önskemål med alla bells & whistles dyka upp lika ”mirakulöst” som din iPhone slår på sig för att leverera dig favvolåten. Han är bara en finjustering ifrån.

Hur ställer jag in mig?

Genom att hitta känslan av det du vill uppleva. Din nuvarande känsla av förvirrning indikerar att frekvensen du befinner dig på inte riktigt matchar det du vill. Om du kan hitta en annan känsla (du gör det genom att skifta tankarna) och håller kvar dig där en stund märker du hur fler tankar, och därefter även fysiska upplevelser, som matchar den börjar strömma in.

Observera att man pga. attraktionslagen inte har tillgång till känslor / tankar som ligger alltför långt ifrån ens aktuella läge! Därför kan man t. ex. inte slå ner flaggan i hopp då man befinner sig i depression. Däremot kan man med liten ansträngning hitta tankar om hämnd och vrede, vilket är ett steg på vägen till frustration, vilket är ett steg på vägen till mer generell pessimism, vilket är ett steg på vägen till hopp, och därefter entusiasm, glädje, klarhet och frihet. Bli därför aldrig arg på dig själv för att du inte lyckas uppnå ”perfekt” känsloläge med en gång. Allting som känns som LÄTTNAD från stället man kommer ifrån är perfekt för stunden!

I ditt fall rekommenderar jag att (fortsätta) luta mot tankar som ger en känsla av belåtenhet med tillvaron samt uppskattning av romantiska äventyr i allmänhet och den där killen i synnerhet. Du kan säkert gissa vilken film universum får lust att spela upp för dig då… ;)

Det här blev en miniguide eftersom jag bestämde mig för att splittra en längre text i två delar. Tar upp ett relaterat ämne i en annan guide som publiceras någon gång i natt.

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
3 kommentarer
  1. Tack snälla du. Ja om jag bara kunde hålla kvar de lyckliga tankarna. Det känns dock som att de kommer lättare och lättare och stannar längre.
    Men så får jag kanske inte svar från honom direkt och så börjar jag analysera och drar mig längre och längre bort från det bra och börjar tvivla på mig själv.
    Sen poppar bara känsla av lycka upp (tex tack vare denna låt) och igår var han ju lika varm som vanligt.
    Suck. Varför kan man inte bara slappna av och må gott i det som för stunden är? Och känna sig stark och vacker med hur mycket kärlek som helst i sig?
    Ska vänta in och se vilken film som kommer att visas :-)

  2. Apropå tecken så skulle det vara intressant att få veta hur du ser på änglar, andliga guider osv osv. För många (jag också kanske) tror och hoppas på att man kan få tecken och vägledning från dom.

Kommentarer har stängts av.