Varför drar jag till mig samma sak om och om igen?

Angel: Jag träffar män som verkligen jobbar väldigt mycket och har knappt någon fritid så det ej har tid att träffas. Vad beror det på att jag sänder ut sådana energier då jag verkligen tar mig tid till mig själv och vad är bästa sättet att förändra det på?

Svar: Det beror bara på en sak: det hände en gång, du noterade det, du fortsatte ge det uppmärksamhet (= du har kvar det i din vibration) —> det hände igen, du noterade det, du fortsätter ge det uppmärksamhet… osv.

Var ärlig nu: i relation till tankar på vad du inte vill ha, hur mycket uppmärksamhet ger du åt det du VILL ha? Hur mycket ”air time” får berättelser om ditt förhållande med mannen som både hinner ha en framgångsrik karriär och spendera härlig kvalitetstid med dig? Är det 90/10? 70/30? Kom ihåg att din verklighet avspeglar den sanning du lever i huvudet! När din tankebalans om det här ämnet passerar 49/51 kommer även dina dejter att börja uppvisa önskade egenskaper.

Efter grejen med Grant konstaterade jag att 99% av allt jag önskade mig faktiskt hade förverkligats. Så istället för att haka upp mig på deal breakern (exakt samma som din fråga handlar om) frossade jag i det jag redan åstadkommit och såg fram emot nästa äventyr som skulle inkludera även mitt nya önskemål. Bästa strategin ever! :)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
En kommentar
  1. Hej. jag har en djup depression, hur ska jag tänka för att bli frisk?

    tack på för hand /Anna

Kommentarer är stängda.