Tried & tested. Samma succéresultat som alltid.

Yep, det funkar klockrent! :D Igår lyckades jag äntligen slå ner flaggan i mitt normala humör. Skrattade mig genom två avsnitt av Partners och skrev en liten lista över vad jag älskar med mitt senaste projekt. Den härliga warm & fuzzy-känslan jag längtat till kickade äntligen igång och inom en timme var allt som varit ”försvunnet” i en vecka tillbaka!

Varsågoda, här är universalreceptet på ALLT: hitta in i ett bra humör och stanna där! Försök inte lösa problemet innan, det är omöjligt. Att söka lösningen därefter behövs inte heller, därför att lösningen hittar en själv. Det är alltså ALDRIG ens uppgift att lösa problemet, ens uppgift är att slappna av och känna glädje. Vilken orsak och metod som helst duger! No pain —–> no GAIN!!! :)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
4 kommentarer
  1. Thanks Irina, mitt goda humör har ett hiatus, behöver därmed hitta tillbaka till den där flow känslan… Nu vet jag hur jag ska göra!

  2. Åh vad glad jag är att jag hittade till din blogg! Jag är precis i processen till att lära mig mer om attraktionslagen och vilken bra utgångspunkt jag fick utifrån din blogg som google hänvisade mig till! Och allt annat du skriver för den delen, jag har slukat inlägg efter inlägg, sida efter sida! Haha. Underbar blogg, var bara det jag ville säga. :)

  3. Ahh, det är just det som är mitt största problem; jag måste alltid försöka komma på lösningar själv. Jag försöker att bara tänka att ”Det löser sig! Nu ska jag tänka på något kul istället!” – men sen sitter jag där & tänker ”Om jag gör såhär.. Eller såhär.. Eller såhär…”. Suck.

Kommentarer är stängda.