Är det universum som knuffar sönder inredningen?

Min inbox är som vanligt ett underhållande ställe. Idag händer där följande:

Hej Irina! Ååh vill tacka för en superbra blogg! jag älskar dina inlägg och alla dina tips, råd och kloka ord som du delar med dig, de är verkligen guld värda!

Du gav mig ovärderliga råd för ett tag sedan om hur jag skulle uppnå min drömutbildning och det är helt fantastiskt, har gått programmet nu i ett halvår och trivs som fisken i vattnet :D Tack så hemskt mycket!

Jag vet du kanske inte har tid att svara på alla läsarfrågor du får, men skulle i alla fall vilja dela med mig av av mina funderingar. Det är så att jag har mer och mer börjat falla för min hyresvärd. En riktigt snygg och trevlig kille som jag absolut vill lära känna! Jag har märkt att ju mer jag tänkt på honom så har saker och ting i min lägenhet gått sönder, proppar har gått, fläktar har lagt av osv. Det har inneburit att jag fått ringa hyresvärden så jag fått träffa honom. Kan detta vara en liten knuff från universum? Jag vill ju gärna tro de. ;)

Jag vill så gärna lära känna honom men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att få honom få upp ögonen för mig. Skulle vara jättetacksam för tips och råd angående detta :) Stooora bamsekramar!

En timme senare:

Hej igen Irina! En liten uppdatering sen mitt första mail. Min hallampa har gått i sönder! och jag måste ringa hyresvärden :O vilket innebär att jag får träffa honom igen! :D Så sinnessjukt glad just nu! men känns ändå lite pinsamt eftersom jag redan ringt så många gånger…haha. viktigt att notera är ju också att jag INTE tar i sönder sakerna med flit hahah…många skulle kanske tro det. Är det här jag ska lägga in en liten stöt på honom månne? :D

Svar: Ha ha, älskar det här! :D

Min spontana gissning är att du inte behöver göra något alls för att få rätt sorts uppmärksamhet av hunken. Du har redan lagt in en stöt genom din positiva uppmärksamhet på honom i dina tankar och de “konstiga” saker som händer nu är det enklaste och snabbaste sättet för dessa tankar att materialiseras.

Håll kvar den härliga attityden & go with the flow. Du kommer att känna vad som är rätt tid, rätt plats och rätt nästa steg. En sak är säker: ni får er garanterat ett mycket gott skratt när han dyker upp nästa gång och du försöker förklara varför du är en så high maintenance hyresgäst. Bjud på lite fika som ursäkt och se vad som händer. ;)

PS. Vad kul att du trivs med utbildningen och att livet leker. Önskar dig minst lika stor framgång framöver + en massa glada överraskningar. :)

16 comments
 1. Tack så hemskt mycket för svaret! ;) ska definitivt bjuda honom på lite fika och se om han nappar :D

 2. :D Fast blir så nervös när han är här så vet inte om jag kommer kunna hitta en enda vettig mening haha

 3. Kör på Sunshine! Lita på attraktionslagen…hörs ju på namnet att det kommer finnas spänning emellan er ju :-)

  Irina, hur skriver man till din inbox?

 4. Sunshine: Din charm ligger inte i vettiga meningar, den ligger i den glada och äventyrliga glimten i ögat. Relax –> enjoy –> får mer av samma sak. :-)

  Emma: Du hittar mejladressen längst nere på om mig -sidan. Observera dock att jag officiellt inte besvarar några läsarfrågor just nu pga. tidsbrist… med vissa undantag, som i fallet ovan. Fanns liksom ingen chans att motstå. ;-)

 5. Tack Heidi! ska allt bjuda honom på fika, de värsta som kan hända är att han säger nej…right? :)

 6. Haha, vad underbart! Men man blir ju väldigt nyfiken på hur det går, så berätta gärna mera…

 7. Fick precis mailfeedback på hur det har gått för en annan tjej som skickat in läsarfråga. Hoppas kunna publicera de goda nyheterna här i bloggen snart. Klockrent, från början till slut! :-D

 8. Hej! fick idag ett brev från hyresvärden om radonmätning, min lägenhet har då slumpmässigt blivit utvald för den här mätningen. kan inte annat än hoppas på att de är hyresvärden själv som kommer och installerar doserna ;)
  Kan även tillägga att alla lägenheter på marknivå kommer att få installerat dessa dosor. men jag, jag bor på fjärde våningen,högst upp. Slumpen eller vad? haha :D

Comments are closed.