Solskenshistoria & bästa inspirationsboosten

Eftersom jag själv fortfarande är återhållsam med detaljer (en strategi jag håller stenhårt på när det gäller viktiga saker) blir jag extra glad när mina underbara läsare, som åtnjuter kommentarfältets anonymitet, erbjuder underhållning i form av lite utförligare succéhistorier. Läs och känn smajlet krypa ut mot öronen:

Linnea: IIIIRIIINA!!!!!! :-D Tänkte bjuda på lite mer solskenhistorier till er mina attraktionsvänner ;-)

När jag kom hem från London var jag rätt panikslagen över jobb, mamma tjatade att jag måste ut och söka NU osv. Men magkänslan sa, chilla – everything is gonna be alright. Så jag chillade, njöt av vännerna, av att va hemma igen, skaffade gymkort, satsade på ALLT som fick de att pirra i magen av måbra-känslor. Slog bort alla ”pengarna-börjar-ta-slut-känslor” och allt vad oro heter.

Efter 2-3v sa magen – NU, GO GO GO! Haha, sagt och gjort slängde jag mig på tåget till Malmö och började dela ut CV’n till diverse personalchefer där många va intresserade men inte kunde erbjuda jobb. Gick in på en skoaffär (håller på detaljerna :-) ) för ett sista försök för dagen. Pang boooom, klickade stenhårt med chefen men hon kunde inte erbjuda en tjänst – ”men du verkar ju helt kanonbra och det märks att du är en duktig säljare – har du med dig ett cv? Jag ska nämligen till Göteborg imorgon där alla personalcheferna kommer vara på plats så jag kan ge det vidare till de andra?”

Well, kort och gott – de ringde dan efter och nu har jag jobb där, love it!

Har även LÄNGE oroat mig över familjen ekonomi och situationen gjorde de riktigt kärvt mig och pappa. Mycket tjafs och oroskänslor. Men jag bestämde mig efter ett inlägg hos dig att jag tänker inte kräva något av honom för att älska honom villkorslöst. Så jag slutade störa mig, stängde öronen när han pratade om mindre givande saker och började hänga kvar i ”åhhhh myspappa” känslan som man får när han kramar om en. Vår relation gick från väldigt ansträngd till jättebra och ni förstår inte vilken lättnad det är :-)

Ang. ekonomin så har de tagit en sån snabb och extrem vändning att jag måste nypa mig i armen. Vågar inte riktigt skriva öppet om de eftersom det finns rätt sjuka människor där ute haha, men vi är nära ett avtal som kommer förändra våra liv för all framtid. Allt vi önskat oss är SÅ nära nu, IHHHH. Allt detta sen jag presenterade ”positive attraction” för pappa och förbjöd honom att oroa sig – det KOMMER lösa sig, sålänge han lever övertygad om att det är vår tur nu så kommer nya möjligheter presenteras – and voilá ;-)

Andra kul händelser:
1. Har kollat på två superfina örhängen på jobbet sedan dag 1 men inte haft råd med de. Fyllde år igår och yes, i paketet från min chef låg dessa 2 örhängena ;-)
2. Kollade på en suuuuuperfin stickad tröja här om dagen på Cubus, same thing, hade inte pengar men lät mig inte oroas över det. Köper det en annan dag, gud så fin den är. I paketet från min bästa vän, yeeeesss, där låg tröjan! :-) ÅÅHHHH! Lyckan alltså.

Jag älskar verkligen livet och börjar fundera på vad mer jag vill åstadkomma nu när jag ändå är igång, jag vill förvisso bli ännu mer oberoende, självständig och lycklig innan jag träffar en kille men en generös, passionerad romans hade ju inte skadat på vägen dit – uppdaterar er mer om det med tiden ;-)

Attraktionslagen FUNGERAR så go crazy, friends! That was it for this time men lovar att uppdatera allt med att tiden går, du är bäst Irina, tack för all insperation och kloka ord – pussssss!

Svar: Love, L♥VE, L-OOO-V-E det här! Och jag kan inte annat än instämma i din nyfunna insikt: en generös, passionerad romans kan omöjligt göra livet sämre. GO, GO, GO for it så fort magen, eller annan relevant kroppsdel, ger klartecken! ;-)

Allvarligt, tusen tack för din härliga feedback och varmt välkommen med mer. Och ifall du någon gång får lust att starta en egen blogg så kan jag lova att du blir länkad härifrån med en gång. Kvalitetsmaterial all the way!

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
35 kommentarer
 1. Tack – till er båda. Bästa inspirationen är att få ta del av andras framgång.
  Kram.

 2. Underbar läsning!! Härligt Linnea! :) och jag säger som er – attraktionslagen FUNGERAR! Har själv flera exempel o funderar lite smått på att kaanske starta blogg tillägnat detta. vi får se! :) Tack. iaf för en kalasstart på dagen!! :)

 3. Fanny: Kalaset fortsätter här på min sida också… kunde inte somna förrän femtiden i natt för att jag var för hög på livet. :D För att det är som du säger: attraktionslagen fungerar.

  Lilija: Det röstar jag också på. :-)

 4. ÅÅÅÅH, LYCKORUUUUS! :D Fy faaaen va gött å läsa om sånt här (bör läsas med värmlänsk språkinställning, haha ;P)

  Go go go!

 5. Hur ska man förhålla sig som mor till att man just grävt fram en sanning (som jag vetat om) o talat om till sin 18 åriga son att hans far varit pedofil. Som var skälet till skilsmässa för 10 år sedan? hmmm…Sonen är …ja du kan tänka dig. fadern kommer ju med alla medel skylla på mig över sitt betteende….
  tja en nöt o bita i kanske?
  Kram Irina

 6. Inte alla nötter är gjorda att bitas i. Inte alla sanningar heller.

  Den här frågan bör egentligen besvaras i guideform. Tyvärr har jag för närvarande inte möjlighet att skriva längre texter så det blir frågearkivet så länge. Kram!

 7. Jag tänkte inte mig något stort utlägg då jag vet att du prioriterar din tid nu för annat. Jag skulle bli jätte tacksam om du kunde kanske ge några rader eller stödord som är kärnan i ens tänk” framöver. jag vet det är inte lätt därför skrev jag till dig

  kram igen

 8. Jag kan inte ge några rader just like that därför att frågan förtjänar ett seriöst svar, vilket innebär att jag måste ”slå igång” hjärnan och tänka mig in i det jag ska besvara, något som kräver både tid och rätt sorts humör här på min sida. Men när jag väl känner för att filosofera, då blir det en guide både fort och enkelt (det är bara textredigeringen och bilderna som brukar ta tid). Så det är alltså inte längden på texten som är en issue.

 9. Ok, Jag förstår vad du menar !….jag spräckte nog hål i alla lyckorus kommentarer på vad attraktionslagen levererat..det är underbart…

 10. ha ha , ja de kanske krävs att man är av härdat stål innan man kan vara som du.
  Det krävs ju några språngbrädor och djupa dalar och inte minst höga fjälltoppar innan man kan få en fin guld biljett till det största buffe bordet som innehåller alla rätter. Först då kan man VÄLJA det Exklusiva i sin smak för man har ju provsmakat det mesta……Skulle vilja gå på julbord med dig ha ha.

 11. Utmärkt slutsats. Det ligger verkligen ett värde i att smaka på crap, det är ju endast då man vet vad man vill äta i stället. Finns inga erfarenheter man behöver ångra alltså. Enda som återstår är att låta bli att peta i det man vet att smakar illa och gravitera till det som smakar bra. VÄLJA är stödordet du sökte.

  Mitt julbordstal på några rader. ;-)

 12. Hahaha – ”eller annan relevant kroppsdel” – dina kommentarer får alltid smilebanden att toucha öronen ;-) Ja alltså tanken har slagit mig men eftersom jag inte är fullfjädrad på faktan än så vill jag inte ta mig vatten över huvudet och håller mig till det jag är bra på – att vara lycklig. :-) Men if you don’t mind så droppar jag gärna kommentarer här lite då och då på hur jag ”går till väga” även om du är gurun själv haha – tänkte till andra som kanske tänker ”men hur gör hon?”.

  Been there, thought that ungefär – så nu när man äntligen är på gräddsidan av det hela kan man ju dela med sig. Och kanske fylla ut lite medans du roar dig av allt gott som levereras hihi. Och tack för alla härliga kommentarer tjejer – jag tycker vi GO GO GO’ar allihopa för ni gör mig minst lika taggad! :-D

  När gråa dagar inträffar då humörsvängningar och arg-rynkan dominerar så slår vi på bra musik, tar ett bad, köper något gott och säger att ”hey – det här med grådagar var ju heeeelt okej ändå!”

  Och när majoriteten av grymma, härliga dagar infinner sig så suuuuuger vi i oss ALLT som får måbra-känslorna att pirra i kroppen. GOSIG säng, GOD frukost, MYYSIG tidning, BRAA musik, HÄRLIGA kollegor, FINA underkläder, FRISK luft. Betona och häng kvar i ALLT som känns bra och härligt, så blir de garanterat mer av det för det är precis så jag gått till väga.

  Who run the world? GIRLS! Lets go go go, nu skapar vi! :-*

 13. Uuunderbart! :)

  Dagen började halvroligt men nu sitter jag ju här och ler som ett fån på jobbet.

 14. Linnea: Kan inte annat än skriva samma sak som Emelie här ovanför: uuunderbart, jag sitter och ler som ett fån. :-) En massa go, go, go kramar till dig, dear!

  PS. Haha, en av kunderna här på cafét där jag sitter och dricker morgonlatte frågade vad klockan är precis när den var 11:11. I sooo love when that happens!

  Emelie: I så fall har bloggen uppfyllt sin allra viktigaste uppgift. :-) Ha en fantastisk fortsättning på dagen!

 15. Linnea: I love you! Din kommentar här ovan fick mina mungipor att slå ihop i bakhuvet, haha!

  Ååååh underbara människor! <3

 16. New York uppdatering: Ok, jag fick ingen lägenhet genom mammas kompis kontakter. Vilket inte gör något. Jag googlade runt lite på lägenheter och kände ett smärre psykbryt närma sig. Vart ska jag ta vägen?? Ena rucklet efter det andra dök upp på skärmen med bara negativa beskrivningar som ”prefer that you don’t cook every night… you’re not home that often… ” Åh, vilken inbjudande hemmakänsla. Myys! ;)
  Pratade med mamma och grät, varpå hon säger ”Men det här är ju inte The Secret. Du ska ju dit, du måste ju tänka positivt! Har det löst sig förut så löser det sig ju igen.” Eh..ja. :)

  Texten från The Power (den boken köper jag imorgon!) var så träffande. Jag lär mig nåt nytt varje dag här känner jag :)
  Jag tänker även på det Linnea skrev om när hon kom tillbaka från London. Chilla och när det kändes rätt i maggropen Då sökte hon jobb.

  Det blev aldrig något psykbryt och oron släppte ganska fort. Dessutom har jag mina aningar om hur det kommer att lösa sig. Men det tar vi se i så fall :)

  Nu ska jag chilla!

 17. Emelie, så kul med New York! Har du kollat med svenska kyrkan? De har ett annonsplank på sin hemsida. Finns flera svenskar som vill dela bostad där.
  Lycka till!

 18. Åh, det där med på gränsen till psykbryt är en kär gammal klassiker även för mig. Den här hösten har jag avverkat hela tre stycken såna. Varför flyta fram på räkmackan lugnt och stilla när man kan skapa storm i ett vattenglas liksom? ;-) Så du är i gott sällskap, dear.

  Det enda som hjälper är att tänka tillbaka på likadana tillfällen i sitt liv och konstatera hur utmärkt allt ordnade sig och att det enda man ångrade efteråt var att man torterade sig med all den där paniken. Dessutom kan man ju komma ihåg att man faktiskt valde att vara nyfiken och äventyrlig i stället för att nöja sig med ett lugnt, tryggt, inget-händer-liv och hur scary det än känns för tillfället så är det ändå bättre än att inte ha några drömmar man försöker förverkliga.

  Allting ordnar sig alltid, alltid, ALLTID. Faktum är att ju intensivare min vill något desto intensivare energi sätter man i rörelse och skapar därmed desto större och coolare resultat – det gäller bara att ha is i magen och låta bli att göra något annat än älska resultatet man vill uppnå. Krävs så lite som några minuters totalfrossa i sin underbara framtid innan något uppmuntrande dyker upp. Och sen rullar det åt rätt håll igen.

  Lycka till och go, go, GO! :-)

 19. Tack för detta lilla mini inläggs guide Irina. Även ifall man tror stenhårt på kvantfysiken så tvivlar man och håller på hela tiden. Man känner sig som ett psykfall men jag tror människan fungerar såhär. Tvekar och tvivlar. Vi är trygghetsnarkomander hela bunten.

 20. Tack fina :)
  ”Storm i ett vattenglas” är jag i ett nötskal, hahah. Och faktiskt, jag har valt ett livsäventyr och det är ju precis det jag får. Jag oroar mig för mycket ibland men jag tar verkligen till mig av vad du skriver, ”några minuters totalfrossa” och det ordnar sig ju faktiskt – alltid!

  Lovely helg på dig, kram

 21. Allting ordnar sig alltid, alltid, ALLTID (Om du tänker tillbaks så har det alltid ordnat sig på något sätt). Ord jag med använder i svåra tider. Tack för en fin sida. Kram

 22. G: Ja, det man ser med sina ögon känns verkligen som en hugget i sten-verklighet. Tar lite tid att vänja sig vid att det är man själv som är ”huggaren” och att man kan förändra hela grejen lätt som en plätt om man bara vågar bortse från den aktuella verkligheten och koncentrera sig på ”nästa” verklighet – men när man lyckas är det en minst sagt cool upplevelse.

  Emelie: Tack, helgen var lovely – speciellt nu när jag jobbat klart och börjar vakna till. ;-)

  Tonkan: Så glad att du trivs här. :-) Hugs tillbaka!

 23. Vad roligt roligt det är när det blir såhär :) Jag har själv gått och surat ett tag och funderat på om attraktionslagen verkligen fungerar! Eller att den verkligen gör det men bara bidrar med skit…
  Men så fick jag en bra känsla en morgon om att jag skulle få bra flow.. Vart på bra humör och började fundera på på om jag kanske skulle gå på stand up. Det har jag inte varit på flera år. Jag hinner inte mer än att sätta foten innan för dörren på jobbet när min kollega kommer rusande och frågar om jag vill med på stand up på lördag :)

  Sen gick jag och funderade lite på kondomer. Det skulle jag vilja ha, men det tänker jag fan inte köpa! Vad händer då! Min kompis jobb har ett event och har helt plötsligt obegränsat med kondomer på sitt kontor som jag kan få!!

  Jag bara älskar när saker börjar sammanträffa så här! Livet blir så lätt och spännande. Jag riktigt väntar på nästa grej. Det blir lite busigt nästan .

  Så ibland är livet lite jobbigt, men rätt vad det är råkar man bli på lite bra humör och då kan det vända fort. Och när sammanträffanderna kommer på löpande band brukar alltid något riktigt bra komma efter också!
  Kram julia

 24. Ja, precis så där är det. Man kan få upp momentum åt vilket håll som helst, gäller bara att bestämma vilken riktning man föredrar. :-)

 25. Hej Irina

  Börjar precis ”öva” lite på att attrahera rätt upplevelser in i mitt liv. Det känns ännu lite diffust, jag är liksom lite av en skeptiker till det här än så länge.

  1. Jag provade att få något så enkelt som lite färska blåbär in i mitt liv, jag föreställde mig känslan att få blåbär av någon annan. Idag fick vi världens godaste tårta med just blåbär på. Precis i den stora storleken jag hade föreställt mig.

  2. Jag har velat ha en ny kompis rätt länge, och fokuserade hela tiden på att jag inte hade någon. När jag slutade koncentrera mig på vad jag INTE hade så träffade jag en väldigt trevlig tjej, och vi verkar klicka väldigt bra! Hon började föreslå massor av projekt, resor och händelser med mig som jag velat uppleva länge. Dessutom visar hon sig vara humoristisk och vill på samma gång stötta mig i mina problem. Allt jag någonsin önskat av en vän.

  3. Hade velat ha mer pengar. En liten del av det trillade in på kontot. Man tackar och bockar. :) Eller niger.

Kommentarer har stängts av.