Första självhjälpen i händelse av katastrof

Maria: Åh trevligt att det gick så snabbt att hitta ny lägenhet! :D Undrar om det finns några knep eller quick fixes för att hamna i rätt vibb igen när man åkt på sånadär små smällar?

Svar: Man fäster blicken på målet och är lika beslutsam som Terminator. ;) Allting är utbytbart utom själva idén om vad man vill uppleva så är det någon konkret detalj som strular, då gör man bäst i att släppa den omgående och ropa ”Neeext!”. Inte haka upp sig alltså. Att hålla pity parties kostar värdefull happy time.

:: Läs resten av den här guiden i min bok #attraktionslagen. Du hittar den här. ::

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
15 kommentarer
 1. Irinalove! Som jag längtat efter en guide från dig; you just made my awesome day even better! <3 Ps: Fredag äntrar jag Storstaden. Hugs!

 2. Heheheh. Självklart kommer du med en guide gällande det jag gått & tänkt på i några dagar & just idag tänkte jag att ”nu orkar jag inte längre!!” ;) Så jag tog mig en liten tupplur & när jag vaknade var det här inlägget postat. Tackaaaar!

 3. Tack för detta! Precis vad jag behövde nu…attraktionslagen svarar direkt:)
  Superkul att höra om ditt lägenhetsflyt med. Grattis!

 4. Hehe.. Jag håller med ovanstående. Det är inte första gången som jag går in på denna sida och läser och vips så får ja svar på massor av olika tankar jag gått runt och grubblat över. Grubbla mindre, fokusera mer ;-) Nu kör vi (lagom fort)!!
  STORT grattis till lägenheten också!!

 5. Tack! Har snurrat in min tankar i ”katastrofer” nu ett tag och försöker hitta vägen ut. Så läser jag detta – som på beställning:-)

 6. Kära Irina!

  Har i drygt en månad försökt navigera genom ett tillstånd som emellanåt kan beskrivas tangera känslor av panik, och varit på vippen minst 57 gånger att be dig om en guide i hur agera när man kör i 110 knyck – i fel riktning och mot bättre vetande.

  Visste dock att du vänligt men bestämt sagt ifrån om långa frågor etc, så jag ”satt på fingrarna” och försökte genom andra redan existerande guider hitta tillståndet av lättnad.

  Och så – DÄR hittade jag det, en dag kände jag hur luften (den panikartade) gick ur mig … och jag fann … någon form av lättnad och ljus i tunneln.

  Vad kommer dagen därefter? Den efterlängtade guiden, som gett mig ännu mer styrka/flow/bekräftelse om att jag valt rätt och är på en bra väg igen.

  Kan inte tacka dig och LOA nog… :)

 7. Tack för den här! Idag behövde jag verkligen läsa något i stil med det här. Det känns mycket bättre nu och jag återkommer nog och påminner mig med inlägget i några dagar. Jag måste arbeta en del på punkt två.

 8. Tack tack tack! Kunde inte kommit lägligare denna guide än just nu. Det är just detta jag älskar med attraktionslagen. Den gör sig påmind hela tiden att lösningen finns här, rakt framför mig & att det gäller att jag inte bara snubblar på den utan tar till mig all kunskap och börjar leva efter den. Jag är på god väg. Jag står lite i vägen ibland bara :-)
  Tack Irina! Är en sann idol av din sida, dina tankar och kloka inlägg! Grymt bra skrivet!
  Kram Angelica

Kommentarer är stängda.