Kan attraktionslagen bli irriterad på en?

Karin: Idag fick jag en märklig fundering, nämligen om attraktionslagen kan “tröttna” på en om man ändrar sig för ofta. Dvs om man önskar sig en sak som man får, men sedan ångrar man sig direkt och önskar sig något annat istället, och sen kommer man på att man ändrat sig igen osv…. Man är alltså en ganska “jobbig” beställare. Skulle detta kunna få konsekvenser i form av att man slutar få det man önskar sig?

Svar: Javisst, attraktionslagen brukar tröttna precis som gravitationslagen. För vi vet ju hur det går när man vänder fram och tillbaka alltför många gånger när man inte kan bestämma sig om man ska gå hem eller ta en latte till – plötsligt flyger man rakt ut i kosmos. Sorry, kunde inte låta bli… ;) Läs denna guide om vad ”önska” egentligen betyder.

Btw, den här frågan är chockerande vanlig. Guys, var kommer all denna känsla av OVÄRDIGHET ifrån?! Är det era föräldrar som har drillat er att ”man inte kan få allt man önskar sig”? Well, de har rätt. Man kan inte få allt man önskar sig GENOM FÖRÄLDRARNA. Men vad de glömde nämna är att kraften som driver universum jobbar för er 24/7. Samma kraft som fixar fram solen på morgonen och ser till att jorden snurrar på rätt avstånd till andra planeter. Varje dag! Kan vi då anta att även era övriga önskemål inte är för jobbiga?

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
2 kommentarer

Kommentarer är stängda.