Så använder du attraktionslagen som arbetsförmedling

I den här bloggen hittar man kvalitetsläsning även bland kommentarerna och det dök precis upp en extra smaskig grej där. Varsågoda, läs & smajla.

S: Vill dela med mig bara om en liten update till alla goingar om hur finurlig attraktionslagen kan vara ibland.

Varit på ett företag i 10 års tid, länge velat fram och tillbaka med vad jag vill göra i mitt liv, det enda jag visste var att jag inte ville vara kvar där. Läste jobb annonser varje dag, men hittade inget som lockade, var något intressant krävdes en utbildning… bekväm som jag är orkar jag inte hoppa på någon utbildning på 3-4 år, vill ju hellre ha ett jobb än börja studera. Tillslut var jag så trött på jobbet att jag var bered på att börja plugga ändå, eftersom att jag äntligen kommit på vad jag vill arbeta med. under tiden som jag började leta efter utbildning inom området började jag även att göra en checklista på vad jag hade för krav på mitt nya jobb, jag vill va en del i företaget, inte bara anställd, kunna få bidra med idéer och använda min kreativitet, ha flexibla arbetstider, känna mig uppskattat, tjänstebil och höja lönen med 10.000 kr. Jag hittade inga kurser, allt var för sent att söka in till, eller så var jag tvungen att komplettera med x antal kurser innan, Skolan fanns helt plötsligt inte kvar, allt gick fel och det blev bara krångligare och krångligare.

Någonstans på din blogg kom jag åt en länk där du hade hjälpt en tjej att attrahera drömjobbet… Jag blev så pepp av inlägget att jag sökte ett jobb inom kategorin jag önskade, trots att jag såg att jag inte hade den utbildning som krävdes, kände jag bara att jag har iaf inget att förlora på att skicka in min ansökan, tre timmar senare får jag ett samtal från en bekant som jag känner, som startar ett eget bolag och eftersom att hon vet vem jag är hade hon bestämt sig för att hon verkligen ville anställa mig direkt och betala för min utbildning, tjänstbil ingår, lön höjd med 12.000, flexibla arbetstider och eftersom att företaget är hyfsat nystartat så är jag en del i att utveckla det och bolla med henne om allt mellan himmel och jord, vilket sammanträffande… eller ?? =)=)

Trevlig helg på dig Irina och alla andra läsare.

Svar: Åhhhh, vilket otroligt härligt ”sammanträffande”! :D Av alla succéhistorier älskar jag mest just såna här där man i traditionell anda försökt vara duktig och jobbat hårt och vidtagit alla s. k. nödvändiga åtgärder för att bevisa sin värdighet så att man förtjänar det man önskar sig, och sen råkat slappna av och fått en halvgalen (not) impuls – och plötsligt ramlar hela underbara grejen i knät på en helt ”gratis”. För man gjorde äntligen det enda viktiga: slutade kämpa och började njuta.

Grattis och ha en riktigt hApPy helg du också, dear! Och ett stort, STORT tack för feedbacken. :)

Du har väl inte missat mina två böcker som förklarar attraktionslagen från grunden? Besök attraktionslagen.info och ladda ner första kapitlet gratis!

Attraktionslagen förklarad enkelt. Hur man attraherar kärlek, pengar och hälsa.
23 kommentarer
 1. Vilken härlig morgon läsning om attraktionslagen .slukar allt sånt finns det några fler bloggar på svenska om attraktionslagen man blir ju så himla glad o läsa om det

 2. Så inspirerande!!! ÄLSKAR din blogg!

  Blev medveten om attraktionslagen för ungefär ett år sen och hittils har den gett mig underbara resor och underbara vänner (det har varit utifrån förutsättningar som ansetts ”omöjliga” – men skickat ut önskemål, sen bara varit lycklig och så har det kommit till mig). Mitt ”problem” med attraktionslagen är att jag ofta fantiserar om ett drömliv utöver det vanliga och vad som ska hända i specifika situationer. Blir glad, upprymd och tillfredställd av det och vet att det kommer bli verklighet. ”Problemet” är bara att det inte blir så som jag tänkt mig (för att mitt undermedvetna sätter upp spärrar då det ser mina fantasier som omöjliga), och då faller jag väldigt hårt. Men vet hur jag ska få det att bli bättre – gäller bara att vara i ett lyckligt humör så att jag inte kan ta emot negativa ”fall” och höja min självkänsla (tack för din jättebra guide om det) så att mitt undermetvetna inte tänker att saker är omöjliga för mig.

  Anyway, inget problem som du ska lösa med andra ord eftersom att jag redan vet lösningen inom mig ;)

  Men till min fråga om du skulle känna dig inspirerad att svara.. Jag har börjat gå hos en psykolog, vad har du för åsikter om terapi? Bra/dåligt för att må bättre (dvs kan man kombinera att prata om sina problem med att attrahera sig till bra saker och börja må bättre)?

 3. vad kul att jag kunde inspirera, godd luck darlings, by the way så har jag ytterligare en sak på min wish list som jag kan checka av, blev just bjuden på en resa till ett ställe som jag alltid drömt om, there is just no stop to the good things when youre in the flow, men jag resonerar så här…all good things comes in three..spännande å se va den tredje saken blir som jag kan checka av =)=)=)

 4. Andrea: Välkommen hit & kul att du trivs. :) Vad jag tycker om terapi är endast intressant i förhållande till mig. Det är vad DU tycker om terapi som är relevant för dig – låt därför din känsla vägleda dig.

  Vicky: Always a pleasure. :)

  s: Älskar det här! :D Grattis! Och det är ”all good things keep coming and coming” när man befinner sig på det där humöret. Så luta dig tillbaka och enjoy livet på räkmackan. :)

 5. Tro mig, den här bloggen räcker mer än väl för de bilder jag hinner/orkar/vill publicera. Skulle bli helstressad om jag dessutom hade ett Instagram-konto att uppdatera. And we can’t have that. ;)

 6. Tack för svaret, har inte tänkt på det själv men det är ju egentligen ganska självklart att man ska gå efter känslan! :)

 7. Underbart att läsa att LOA funkar för andra med:)
  Lämnar själv ett arbete jag inte gillar för att på heltid bli min egen. Har länge fotograferat på sidan om jobb jag inte direkt älskat, men gett mig pengar till hyran.
  Nu går jag all in och jag är helt säker på att det jag drömmer om, kommer att bli verklighet. Mår jättebra och känner mig så fri! Tack Irina för alla dina fina guider som hjälpt mig att komma i andra tankemönster!:)

 8. Åh, vad kul! :D Grattis till det nya livet i friheten. Jag själv håller faktiskt på att finslipa samma ämne. Bra kan ju alltid bli bättre… :)

 9. Hej Irina!
  Inspirerad av dig som alltid.
  Loa borde ju fixa detta åt mig men tänkte ändå fråga dig om hjälp. Försökt hitta dejtsida i usa men inget kommer upp när jag söker.
  Jag är less på tramsiga sthlmkillar söker en riktigt positiv gentleman som tror som jag att allt är möjligt :-)
  kram Cia

 10. Eftersom jag föredrar nischade sajter är det här jag brukar titta in när det behövs. Mycket nöje och lycka till! :)

 11. Tack söta du!
  Vi sågs för länge sedan på espresso house, om du vill ta en LOA fika nån ggr :-)

 12. Enjoy! Ang. fika-förslaget: tack, men jag känner att jag fått en rejäl LOA-överdos nu så jag är tyvärr inte bästa sällskapet för en sån träff. Hoppas att rätt person dyker upp och önskar dig en riktigt fantastisk vår. :)

 13. Kollade den där sajten du rekommenderade här ovanför. Fattar jag rätt att den är gratis? men man kan uppgradera?

 14. Man kan uppgradera om man vill ha specialfunktioner (t. ex. fler sökkriterier) men det som är gratis räcker mer än väl. Man kan tom. läsa och svara på andra medlemmars brev utan avgift.

 15. Tack! Så jag förstod det också. Sitter och är lite uttråkad så why not liksom ;)

  Kram

 16. Hej igen
  Känner mig helt kokobäng får inte alls dejtsajten funka utan att betala…suck
  Och jag vet Irina att du inte vill få tusen frågor så jag tänker att Emelie om du ser detta,
  jag finns på facebook Fröken Cia, kanske vi kan lista ut det?

 17. Min profil är för tillfället ”parkerad” så jag kommer tyvärr inte åt att kolla ifall de ändrat något i sina regler. Hoppas att det löser sig. :)

Kommentarer är stängda.